Asrock

OddEven Review
Gameplay5.5
Grafică5
Sunet4.5
5Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

OddEven este un joc indie de strategie, ce are la bază matematica. Acesta este produs și distribuit de irritatingFLY studio și a fost lansat pe Steam pe 6 aprilie.

Gameplay

OddEven este un joc de matematică și logică bazat pe plasarea integrală a unor piese de puzzle. Jocul este pentru cei cărora le plac jocurile cu matematică sau de strategie. Jocul pe cât de simplu pare, pe atât de complex este. Din cele 90 de tipuri de puzzle-uri, am avut de unde alege, dacă la început ești pus să termini un puzzle banal, treptat nivelele devin imposibile, acest joc mai mult ca sigur ar pune mințile la contribuție până și celor care sunt olimpici la matematică.

OddEven

Nu știu dacă intenționat sau din repezeala producătorului, jocul nu are un tutorial bine stabil care să te învețe cât de cât jocul. La început apar pe ecran instrucțiunile de bază, apoi ești lăsat să descoperi singur ce trebuie să faci. Dacă producătorul a făcut acest lucru intenționat, a avut o idee genială, dacă s-a întâmplat ca jocul să iasă așa, a avut noroc. Deoarece pe lângă faptul că puzzle-urile din joc te zăpăcesc, mai trebuie să și descoperi tainele jocului.

OddEven

Partea bună este că OddEven, în caz de nu vrei să joci în modul campanie, îți permite să-ți generezi singur ce tip de puzzle vrei tu pentru a te pregăti pentru nivelele din joc, care sunt aproape imposibile. În OddEven tot controlul i se oferă jucătorului, pentru a nu face jocul mai imposibil decât este. Poți selecta câte pătrățele să fie pe masă, cât de greu să fie nivelul, câte pătrățele să fie rezolvate și multe altele.

OddEven

Grafică și sunet

Cum OddEven pare mai mult un soft pentru matematică decât un joc, era normal să nu pună prea mult accent pe grafică sau pe sunet, dar cu toate acestea, el arată foarte bine, nu am găsit bug-uri. La capitolul sunet nu prea am ce să spun doar că acesta are decât o melodie clasică liniștitoare.

OddEven

Concluzie

Cum am spus și mai sus, OddEven pare mai degrabă un soft decât un joc, dar ăsta nu este un lucru rău. În principiu el este un joc pentru pasionații de matematică, dar poate fi jucat de către cei ce plac jocurile de strategie. OddEven poate fi comandat după Steam pentru 4,99$, eu cred că este un preț convenabil pentru un asemenea joc.

 

 

 

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte