Offensive Combat: Redux! Review
Gameplay9
Grafică8
Raport calitate/preț10
9Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Offensive Combat: Redux! este un joc produs de Three Gates AB și este un shooter competitiv ce a învățat din succesele jocurilor precum Counter Strike sau mai recentul Overwatch. Noua ediție vrea să relanseze jocul original, Offensive Combat, și să regăsească jucătorii printr-un nou shooter.

Jocul îți oferă posibilitatea de a juca pe post de soldat, extraterestru, șopârlă, găină, orc, pirat, vedetă disco, anonim (sperăm să nu ne hack-uiască) și multe altele. Echipează-te cu arme incredibile și îmbunătățește-ți armele, grenadele, caracterul în modul single player. Testează armele în poligon iar apoi pregătește-te pentru multiplayer.

Joacă „Team Deatchmatch” sau „Capture the Flag” cu 8 hărți diferite și foarte multe moduri de joc, Offensive Combat: Redux! este un fps unic, amuzant pe care nu vrei să-l ratezi!
Câștigă XP pentru a debloca îmbunătățiri la arme, cuțite mai bune și imbunătățiri amuzante.

Iar cea mai bună parte, NU SUNT MICROTRANZACȚII!

Caracteristici:

8 Hărți și multe altele în lucru
Arme, arme, arme – De asalt, cu lunetă, automate, de apropiere, cuțite
Sute de părți pentru înfățișarea ta – Construiește-ți un caracter din peste 40 de seturi de caractere și peste 1000 de combinații posibile
Bonusuri – Găsește bonusuri pentru un timp limitat incluzând armuri, impact dublu pentru arme, lansatoare de rachete și multe altele
Multe moduri de a sărbători fiecare omor

Moduri multiplayer:
-Deathmatch (2-12 Players)
-Team Deathmatch (4-16 Players)
-Capture the Flag (4-16 Players)

Moduri Single player
-Anihilator – Câștigă XP și monede pentru a îmbunătăți armelele și cumpără noi înfățișări luptând împotriva tuturor.
-Map Exploration
-Weapon Range

Gameplay

Mișcările personajelor sunt foarte fluide, de la sărituri la fugă sau atacuri. Modul de reîncărcare a armei este puțin înceată și poate influența modul în care jucătorul face kill-uri. Hărțile ajută mult la continuarea mișcărilor jucătorului fără a sta o clipă pe loc. Jucătorii se pot cățăra, pot sări de pe diferite obstacole, totul menținând o mișcare continuă. Un singur lucru te poate opri pe loc după ce omori un inamic, acela este modul de sărbătorire ce-ți oferă o recompensă dacă este dus până la final.
Varietatea armelor disponibile este foarte mare, de la arme moderne precum M4A1 la arme futuriste, adăugând posibilitatea ca jucătorii să-și găsească propriul stil de joc. Totodată, jucătorii își pot schimba înfățișare cu nenumărate skinuri pentru cap, brațe, picioare sau bust, ele putând fi echipate din diferite seturi de infățișări sau toate din același set.

Grafică

Jocul arată foarte bine, comparând cu mișcările foarte fluide, grafica ajută enorm și asta face ca jucătorul să aibă o experiență unică și cu siguranță o să revină. Acest joc se definește foarte mult prin culoare și grafică drăguță. Spațiile de joacă sunt de diferite genuri si tipuri, culori si mărim diferite. Hărțile sunt realizate foarte bine și toate elementele ce le alcătuiesc. Copacii, gardurile, casele și tot ce există sunt realiste și aduc un plus de savoare gameplay-ului. Un alt lucru pozitiv este faptul că jucătorii sunt ușor de observat prin ascunzișurile hărților.

Concluzie

Pentru cei 17.99 euro ceruți, jocul oferă foarte mult conținut și multă distracție. Cu siguranță merită, dar, nu uitați, cel mai important lucru e ca prietenii voștri să aibă jocul și să-l jucați cât mai mult. Atâta timp cât aveți cu cine să jucați, totul o să fie amuzant și drăguț. Vă invităm mai jos să urmăriți un mic gameplay și să lăsați comentarii cu părerea voastră despre joc.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte