31 marite 2016 este o zi tristă în gaming. Cu 16 ani în urmă, PlayStation 2 era lansat în toată lumea. A fost o consolă revoluționară care a situat Sony pe cele mai înalte culmi ale jocurilor, mulți spun că la momentul actual, Sony este la acest nivel datorită consolei Play Station 2.

Oficial

În timp ce originalul PlayStation a fost prima încercare, este incontestabil faptul că succesul lui PlayStation 2 este forța motrice din spatele brandului de azi. PlayStation 2 este cea mai vândută consolă, cu peste 155 de milioane de unități vândute. A doua cea mai bună consolă vândută, este originalul PlayStation, marcând peste 102 milioane de unități.

În comparație cu originalul Xbox, ce a fost lansat la doar un an după Play Station 2, au fost vândute doar 24 de milioane de unități. Acesta reprezintă ce impact mare a avut PS2 asupra jocurilor video pe tot parcursul secolului.

Serverele pentru Final Fantasy XI s-au închis în mod oficial pentru consola legendară, în ultima zi a lunii martie. Acest lucru marchează ultima funcționalitate on-line pentru PS2.

Oficial

Cei care încă mai au conturi de Final Fantasy XI pe serverele de Playstation 2 pot face gratuit transferul către varianta de PC a jocului. Pentru a face acest lucru aveți nevoie de acest ghid.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte