Dacă în urmă cu ceva timp ne-am bucurat când cei de la OpenIV au anunțat că s-au înțeles cu politicile celor de la Rockstar și că vom putea străbate cât de curând Liberty City din colț în colț, având majoritatea: străzilor, clădirilor și a celorlalte detalii, păstrând originalitatea lor dar fiind adaptate la grafica lui GTA V.

Acum se pare că Rockstar s-au răzgândit și nu mai sunt de acord cu acest lucru. Acum OpenIV, nu au de ales decât să renunțe la proiect, dar continuând la proiectele următoare. Aceștia au făcut anunțul pe unul dintre forumurile pentru GTA, dar și pe site-ul official:

,, Modding
Dezvoltarea programului OpenIV va continua ca mai înainte. OpenIV nu a acceptat niciodată modarea GTA Online și nu o va susține în viitor. Munca noastră va fi continuată în cadrul politicii de modding Rockstar.
 
Orașul Liberty în Grand Theft Auto V
Din păcate, modul nostru extrem de anticipat, „Liberty City in GTA V”, nu va fi lansat, deoarece contrazice în mod clar politica de modding Rockstar. Liberty City mod este o mare pierdere pentru noi, deoarece a fost o mare parte a motivației noastre de a împinge funcționalitatea OpenIV.

În concluzie, se pare că Rockstar, nu au renunțat la vechile obiceiuri. Știam că ei nu prea sunt de acord cu modding-ul, dar pentru GTA Online… Tu ce părere ai despre anularea acestui mod?

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte