Jocurile Dark Souls au o mitologie complexă, complicată și adâncă. Este nevoie doar de niște săpături pentru a ajunge la aceasta – bine, poate mai mult decât doar niște săpături. Este nevoie de așa multe săpături încât editorul jocului Dark Souls 3, Bandai Namco, este pe cale să înmâneze 10,000$ celui care este capabil de a explica învățăturile seriei nou-veniților.

Totul face parte din concursul „My Dark Souls Story”, care i-a pus pe fani să folosească de imagini, videoclipuri cu gameplay și să creeze artă pentru a spune povestea Chosen Undead și istoria lui Lordran și lui Drangleic cuiva căruia nu a jucat vreodată un joc din această serie. Dacă nu ești deloc familiar cu termenii de mai sus, atunci consideră-te ținta demografică. Până să fie anunțați câștigătorii, candidații și-au încărcat deja videoclipurile pe YouTube.

Avem parte de o mare varietate de văzut, dar dacă aș fi să aleg unul dintre ele, l-aș alege pe cel de la Nerdy, Inc. În ciuda abordării comice, chiar au făcut treabă bună vorbind despre evenimentele jocului în așa fel încât orice nou-venit ar trebui să înțeleagă și să aprecieze:

Conform Bandai Namco, lista câștigătorilor va fi publicată în jurul datei de 16 februarie.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte