În adiție la remasterul originalului StarCraft și a expansiunii Brood War în rezoluție 4K ultra high definition, Blizzard mai oferă iubire primei versiuni a jocului. Compania a anunțat că va updata StarCraft: Brood War cu noi caracteristici și că va face ca jocul de strategie în timp real să fie complet gratuit.

Versiunea 1.18 de joc Brood War va fi lansată săptămâna aceasta, conform spuselor Blizzard dintr-un comunicat de presă. Update-ul jocului creeat în 1998 va cuprinde o varietate de reparații de buguri și caracteristici noi, incluzând un mod de observator oficial și abilitatea de a schimba tastele.

starcraft

Update-ul va mai aduce și noi măsuri de anti-cheat și compatibilitate îmbunătățită cu sistemele de operare moderne, adică Windows 7, Windows 8.1 și desigur, Windows 10. Și mai bine de atât, începând cu versiunea 1.18, StarCraft Anthology va fi complet gratuit pentru a fi descărcat și jucat.

Blizzard a eliminat recent StarCraft Anthology din magazinul său online. Anterior, jocul și expansiunea sa se vindeau la prețul de 14,99$.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte