Asrock

Jocul horror first-person de la Red Barrels, Outlast 2, a va suporta o amânare până la începutul anului 2017, conform anunțului dezvoltatorului de pe Facebook, de ieri. În prealabil, jocul a fost setat să apară în timpul toamnei din 2016.

„Dorim ca voi să luați la cunoștință că noi ascultăm la feedbackul oferit de voi, vă vedem nerăbdarea și ne pasă de munca voastră”, spuse studioul în cadrul postării de pe Facebook. „Misiunea noastră drept un studio indie este aceea de a vă aduce cea mai bună, mai înfricoșătoare și mai satisfăcătoare experiență posibil. Tocmai de asta nu ne vom grăbi și ne vom asigura că viziunea noastră pentru Outlast 2 nu este compromisă în vreun fel și că reprezintă experiența pe care o meritați”.

outlast

„Acesta nu este tipul de știri pe care vrem să-l livrăm, dar suntem așa de angajați în lumea creată de noi, cât și în relația cu comunitatea noastră minunată, încât nu am putea, cu bună știință, lansa un joc ale cărui limite nu au fost testate la extrem”.

Continuarea pentru înfricoșătorul Outlast din 2013, Outlast 2 părăsește întunecatul azil al originalului pentru Arizona rurală. Jocul va fi lansat pe PS4, Mac, Xbox One și Windows PC.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte