Studioul Red Barrels a publicat un demo pentru jocul lor horror Outlast 2, care urmează să fie lansat. Demoul este disponibil pe PlayStation 4, PC și Xbox One până în data de 1 noiembrie.

Continuare primului titlu Outlast din 2013, lasă în urmă holurile care te făceau să te simți claustrofob ale originalului, forțând jucătorul să lupte pentru supraviețuire în lanurile de porumb, în cabane și într-o școală abandonată. Thrillerul first-person renunță la conspirațiile guvernului ale jocului original în favoarea unui mediu rural izolat și religios.

Outlast 2

Jucătorul preia rolul unui jurnalist care se află în căutarea unor indicii într-un mediu răscolitor în timp ce se ferește de localnici ostili și se ocupă de viața bateriei din camera sa de filmat indispensabilă.

Red Barrels, studioul din spatele thrillerului original, s-a întors pentru a munci la Outlast 2. Jocul se va lansa pe Mac, PC, PS4 și Xbox One anul viitor, conform spuselor dezvoltatorului. Demoul înlocuiește jocul full, care a fost inițial programat pentru lansare în toamnă.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte