Așteptarea se aproprie de sfârșit: Outlast 2 apare pe 25 aprilie pe Steam PC, Xbox One și PlayStation 4. Acesta va fi disponibil drept o copie individuală sau o ediție „Outlast Trinity” de la Warner Bros. Interactive Entertainment care conține originalul Outlast, Whistleblower DLC și Outlast 2.

Continuarea originalului titlu apreciat de critici, Outlast 2 este o nouă călătorie cu multe întorsături în adâncurile fricii umane, împreună cu secretele sale întunecate.

Blake Langermann, un cameraman care operează împreună cu soția sa Lynn, este nevoit să își asume riscuri și să se adâncească mult ca să descopere poveștile pe care nimeni altcineva nu îndrăznește să le atingă. Pe măsură ce aceștia doi urmăresc o serie indicii care au început odată cu uciderea ce părea imposibilă a femeii cunoscută drept Jane Doe. Investigația îi conduce în întunecimea deșertului din Arizona, întunecime așa de morbidă încât nimeni nu ar aduce-o la lumină și o corupție așa de profundă, încât cel mai lucid lucru pe care l-ai putea face ar fi să înnebunești.

Outlast

Primul titlu Outlast a fost lansat în anul 2013, iar acțiunea acestuia se desfășoară în pustietatea munților din Colorado, unde ororile se ascund în Mount Massive Asylum. O casă părăsită pentru cei cu boli mintale, Mount Massive Asylum a fost redeschis de corporația Murkoff sub motivul de „cercetare și caritate” și a operat în secret. În urma primirii unei informații din partea unei surse anonime, jurnalistul Miles Upshur intră prin efracție în facilitate. Ceea ce descoperă poate fi descris doar drept ceva între știință, religie, natură și ceva cu totul diferit. Odată ajuns înăuntru, singura lui speranță de scăpare se află împreună cu adevărul înfricoșător în inima clădirii Mount Massive.

Outlast Whistleblower este DLC-ul care narează povestea de dinainte și după evenimentele din Outlast pentru a arăta capitolul final din povestea lui Mount Massive Asylum. Jucătorii se află în rolul lui Waylon Park, un inginer de software având un contract cu Murkoff, care se află printre sufletele nefericite în clădire. El fiind mânat de furie, adevărul din Mount Massive are să fie demascat.

Outlast

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte