Asrock

Sezonul al Competitive Play din Overwatch este încă în desfășurare, totuși Blizzard Entertainment face deja pregătirile pentru runda a treia. Înaintea începerii sezonului trei din 1 decembrie, Scott Mercer a dorit să prezinte pe Battle.net unele dintre schimbările ce urmează să fie aduse, pe care jucătorii le pot vedea chiar acum pe serverul public de testare.

Una dintre aceste schimbări afectează modul în care skill ratingul este determinat. Având interesul de a menține lucrurile corecte la începutul fiecărui sezon fără a șterge în totalitate progresul jucătorilor, Blizzard va face ca jucătorii să înceapă cu un rating puțin scăzut care va rămâne mai consecvent pe măsură ce sezonul merge mai departe.

Aceasta este o schimbare care a apărut de la începutul sezonului doi, atunci când Blizzard a redistribuit jucătorilor noi ratinguri de skill pe baza unei noi structuri regândite. Mercer a afirmat că s-ar putea ca unii jucători să se afle la un nivel mai mic în comparație cu cel al sezonului doi, dar va intra în balanță pe parcurs. Cei care joacă pe Windows PC pot intra pe serverul public de teste pentru a vedea cum aceste îmbunătățiri le vor afecta rangul.

Overwatch

Mai sunt și alte modificări minore pe care le vor observa jucătorii în urma încheierii sezonului doi. Un cronometru va apărea în joc pentru a indica timpul rămas dintre sezoanele competitive din Overwatch. Cel de al doilea sezon va lua sfârșit pe 24 noiembrie, lăsând doar o săptămână liberă înaintea începerii sezonului trei.

Competitive Play a fost supus multor revizii de la lansarea sa inițială din vara anului actual. Modul de joc, destinat jucătorilor de Overwatch mai serioși, a început în luna iunie și a introdus în joc numeroase premii, penalități și un sistem de rating bazat pe pricepere.

Lasa un comentariu

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte