Asrock

Dacă beta-ul ne oferă vreun indiciu, Blizzard pare că are un nou hit pe mâinile sale. Perioada de beta pentru Overwatch care a luat sfârșit recent, a avut 9,7 milioane de jucători ce au încercat primul shooter al companiei.

Asta este o realizare imensă, fiind cel mai mare beta din instorie pentru Blizzard, conform spuselor companiei. Aceasta combină numărul de jucători de pe PS4, Xbox One și PC din timpul open beta, ceea ce înseamnă că ar putea fi duplicate acolo din cauza oamenilor ce au jucat pe multiple platforme.

Overwatch

În orice caz, Blizzard spune că jucătorii au paritcipat în peste 37 de milioane de meciuri, determinând un total de 81 milioane de ore jucate. Beta-ul a început pe 5 mai(3 pentru unii) și urmând o expansiune, a luat sfârșit pe 10 mai.

Pentru comparație, EA a găzduit cel mai mare beta al său anul trecut, cu Star Wars Battlefront, care a avut 9 milioane de jucători. Mai recent, The Division a setat un record pentru Ubisoft, având 6,4 milioane de jucători care au dat o încercare versiunii beta.

Overwatch va fi lansat pe toate platformele pe 24 mai la prețul de 40$(60$ pentru Origins Edition). Cât despre conținut, jocul la lansare va fi alcătuit în mare parte din ce am văzut în beta, dar sunt planuri pentru conținut nou ce va fi adăugat pe viitor.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte