Jucătorii de Overwatch care doresc să-și pună mâinile pe skinurile exclusive Oni Genji și Officer D.Va nu vor fi nevoiți să joace jocul de strategie de la Blizzard, Heroes of the Storm dacă nu doresc sau dacă nu au posibilitatea. Directorul de joc Jeff Kaplan afirmă că va veni o zi când acele skinuri apar în Overwatch sub formă de premii aflate în lootboxes.

Pe forumul oficial Kaplan i-a răspuns unui fan îngrijorat care a descris situația ca fiind „extrem de frustrantă” deoarece problema este că obținerea skinurilor poate fi realizată doar dacă deții un PC, deoarece Heores of the Storm nu este disponibil pe altă platformă.

„Înțelegem pe deplin că există unii jucători care nu dețin sau nu au acces la un PC pentru a juca Heroes of the Storm”, a spus Kaplan. „Din acest motiv plănuim să introducem skinurile Oni Genji și Officer D.Va în lootbox-urile standard din Overwatch la un moment dat în viitor.”

overwatch

„Cu acestea spuse, eu încă încurajez pe oricine are acces la un PC să joace Nexus Challenge. Heroes of the Storm este un joc nemaipomenit și vei debloca cele două skinuri pe gratis și înaintea celorlalți.”

Blizzard a dat startul la Nexus Challenge 2.0 în Heroes of the Storm săptămâna aceasta ca parte din relansarea jocului. Evenimentul se va întinde pe cursul a patru săptămâni și oferă șansa jucătorilor să obțină obiecte cosmetice în Overwatch și în Heroes of the Storm dacă joacă un anumit număr de meciuri cu un prieten.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte