Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

În acest punct al vieții lui, jucătorii de Overwatch știu la ce să se aștepte de la el: evenimentul care are loc anual, intitulat Summer Games, din august și un nou personaj care precede evenimentul de vară. Blizzard face niște schimbări anul acesta, conform directorului de joc Jeff Kaplan, din developer update-ul de mai sus. Summer Games 2019 va avea loc mai devreme anul acesta, iar eroul cu numărul 31 va fi lansat mai târziu.

Kaplan nu a oferit detalii exacte despre data în care va începe Summer Games 2019, care în mod obișnuit ar apărea în a doua săptămână din august. Cu toate acestea, el a afirmat că acesta va fi puțin diferit, în sensul că evenimentul va avea misiuni săptămânale și va oferi trei skinuri noi de raritate epică.

Cât despre eroul 31, Jeff Kaplan spune că „el va fi super”, din care rezultă că eroul va fi de sex masculin. El a mai spus că echipa are nevoie de puțin mai mult timp ca să îl facă pe noul personaj „și mai senzațional”. Cel mai recent update care a adus un erou nou a fost cel din martie în care a apărut Baptiste.

Acest developer update se mai leagă puțin și de măsurile anti-cheat ale jocului. Kaplan spune că noul sistem de detectare a hackurilor va opri meciurile în care găsește un hacker și că jucătorii din ambele echipe vor rămâne cu același SR (Skill Rating) pe care l-au avut înaintea meciului.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte