Enermax Squa RGB

Să fie o sursă uimitoare pentru plăcile video bvazate pe chipset Nvidia nu e de ajuns pentru Palit și își extind gama de produse, incluzând și SSD-urile. Compania a lansat două serii unde una este țintă către înlocuirea HDD-urilor iar cealaltă țintește gamerii care vor performanță mai bună.

Cele două noi serii sunt GFS care este destinată gamerilor și UVS care se dorește a fi instalate pe sistemele generale. Mai usor, pentru a alege dintre gaming și universal trebuie doar să priviți prima literă din numele seriilor. În total, Palit a creat 7 noi dispozitive de stocare care sunt foarte similare în multe aspecte. De exemplu, toate sunt construite pe controllerul SSD Phison S3111-S11.

Seria UVS are patru dispozitive. UVS10AT-SSD120 ce are o capacitate de 120GB, UVS-SSD256 capacitate de 256GB, UVS-SSD480 are o capacitate de 480GB și UVS-SSD512GB de 512GB. Cea mai mică versiune, cea de 120GB este construită cu un TLC NAND normal, în timp ce modelele celalalte sunt construite cu 3D TLC NAND. Toate patru vin cu o memorie DRAM de 32MB și suportă RIM, Garbage Collection și S.M.A.R.T.

palit 1

Seria GFS prezintă trei dispozitive. GFS-SSD120, GFS-SSD128 și GFS-SSD240. Aceste trei modele sunt construite cu 3D MLC NAND și ar trebui să le ofere o performanță mai ridicată decât modelelor bazate pe TLC. În altă ordine de idei, configurația este identică cu modelele de mai sus ce sunt construite pe TLC, de la caracteristici până la mărimea DRAM-ului.

palit 2

Toate cele șapte noi SSD-uri Palit au corecție LDPC ECC, uzură statică și dinamică și vin într-un format standard de 2.5 inch. Ele sunt însoțite de o garanție de 3 ani. Nu a fost anunțat niciun preț la acest moment.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte