Asrock

PANOPTES este un joc relativ nou, lansat pe Steam de către Suricate Games pe 5 ianuarie.

În acest joc este urmărită activitatea unei grupări pe nume The Club. Ei se luptă cu diferite creaturi mitice, extratereștrii sau multe altele, cu scopul de a le elimina pe toate.

La început aș vrea să notez faptul că jocul este un pre-alpha, deci nu trebuie să ne îngrijorăm de bug-uri care apar din senin.

Când intri în joc poți observa o hartă, unde au loc bătăliile (quest-urile). Harta este una destul de mare, deci probabil sunt destule quest-uri.

2016-01-09_00001

Intrând în primul quest, observ un soldat, care este unul dintre caracterele principale ale jocului. Aici se pot observa obiectivele misiunii, pachetul de cărți ales și calitățile caracterului ales.

2016-01-09_00004

O altă categorie este „Arsenal”, unde poți vedea numărul de cărți, poți cumpăra altele și îți poți face alte pachete.

2016-01-09_00002

Interfața jocului seamănă destul de mult cu cea din Hearthstone, jocul în mare fiind aproape la fel. Trecând prin misiuni observ că primești după finalizarea unei misiuni o sumă de bani cu care îți poți cumpăra cărți pentru un pachet nou.

Grafica jocului nu este una ieșită din comun, PANOPTES fiind un joc cu cărți.

Sunetul jocului este unul destul de bun, muzica potrivindu-se ca o mănușă acțiunii dintr-o bătălie.

În mare, jocul este unul foarte bun. Nu o să îi dau notă fiindcă este încă în pre-alpha, deci mai mult ca sigur vor apărea update-uri masive.

Fiind un joc aflat în dezvoltare apar frame drop-uri frecvente. Asta a fost singurul lucru care m-a deranjat în timpul jocului. Mai jos aveți un mic gameplay la un meci din PANOPTES

2016-01-09_00005

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte