Asrock

Headup Games și Crazybunch dezvăluie noul lor VR role-playing de aventură numit KryptCrawler, pentur Samsung Gear VR și Oculus Rift. Joacă-te cu acest dungeon crawler plasat într-o criptă întunecată, plină de creaturi mortale și capcane viclene. Iar toate acestea sunt în totalitate prezente în realitatea virtuală, aruncându-te drept în putoarea morbidă și întunecimea tunelelor de sub pământ. Păstrând tradiția oricârui joc cu temnițe, te vei adânci în întuneric și vei simți emoția copleșitoare provocată de pereții vechi și nămoloși în primă fază, având posibilitatea ca moartea să apară după fiecare cotitură. Devino captivat de atmosfera unei temnițe cum nu ai mai făcut-o până acum, dar fii prudent și pregătit deoarece nu vei vrea să ai aceeași soartă cu cei naivi dinaintea ta.

KryptKrawler vine pe Samsung Gear VR și Oculus Rift în vara anului 2017. Mai jos se poate găsi trailerul jocului, care a fost publicat ieri.

Despre joc aduce clasicul gameplay first-person

KryptKrawler aduce clasicul gameplay first-person dintr-un grid-based dungeon crawler în VR.

Te aventurezi în tunelurile întunecate și neexplorate și explorează adâncurile primejdioase ale catacombelor și criptelor în care ești aruncat, fiind echipat numai cu o hartă și cu intuiția ta. Găsește arme puternice și armează-te cu artefacte mărețe ca să învingi în luptă rămășițele nemoarte ale războinicilor care s-au aventurat înaintea ta și au eșuat. Apără-te de scorpioni otrăvitori, păienjeni lihniți și alte creaturi ale întunericului.

KryptKrawler oferă o combinație de gameplay turn-based old schoop, lupte în timp real și evadări de capcane nemaiîntâlnit înainte în acest gen de jocuri. În combinație cu afundarea în joc cu ajutorul noii tehnologii VR, vei experimenta temnițele cum nu ai mai făcut-o până acum. Trebuie doar să speri că vei reuși să revezi lumina zilei și lumea celor vii deoarece sunt foarte multe zvonuri despre aventurieri nepregătiți care nu au reușit să scape și nu s-a mai auzit de ei vreodată.

Caracteristici principale în KryptCrawler:

  • O experiență de temniță în VR  neîntrecută – Moderna tehnologie VR îți va da impresia că aproape poți mirosi pereții deteriorați și acoperiți în mușchi
  • Supraviețuiește atacurilor și capcanelor și rezolvă puzzle-uri provocante – multe teste te așteată adânc în temniță, care devin tot mai mortale cu cât te adâncești mai mult în catacombe
  • Doboară inamici în luptă în timp real – Lupte corp-la-corp cu săbii, bătăi cu arcuri și săgeți la distanță și altele – pe care drum al războinicului vei merge?
  • Sistem de luptă și de mișcare perfecționat folosind supportul pentru touchpad oferit de Gear VR – Decide soarta eroului tău co controalele aflate la îndemână
  • Fură arme și bogății epice: pe toată întinderea temniței se află arme puternice și comori de găsit. Unele îți vor da abilitatea să te lupți cu inamici feroce, iar altele îți vor debloca drumuri noi
  • Multe ore de gameplay: Luptă-te, rezolvă puzzle-uri și exploră prin 10 niveluri cu poveste și descoperă un secret antic care așteaptă ascuns adânc în criptă.
Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte