Aceste patru echipe de CS:GO se crede că vor ajunge în finalele acestui eveniment cu premii în valoare de 250.000$.

Gamers2

Europa – dennis, fox, rain, jkaem, Maikelele

Kinguin a învins Clound9 după ce a câștigat o rundă de Tec-9 la 13-14 în cadrul ESL One Cologne, câștigându-și locul aici. ScreaM a fost cumpărat de către Titan pentru fabuloasa sumă de $150.000, el fiind înlocuit pe urmă de jkaem, care a impresionat la calificări.

Deși aceștia au impresionat în ultima perioadă, îmbunătățindu-și jocul de echipă, învingând contra echipei de tier 2, probabil o să fie eliminați de o echipă mare precum Titan sau Cloud9.

 

Ninjas in Pijamas

Suedia – allu, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt

În ultima perioadă s-au prezentat decent, având la ESL ESEA Dubai Invitational cele mai bune rezultate de ceva timp încoace, având și rezultate decente online, nu doar în LAN.

Conducerea și call-ul lui Xizt nu le va câștiga meciuri… Dar skill-ul individual? Poate! Eu unul nu aș fi surprins dacă îi vom vedea și în finală!

 

Titan

Franța – Ex6TenZ, RpK, ScreaM, SmithZz, shox

Schimbarea lui Maniac cu ScreaM le va îmbunătăți considerabil rezultatele, dar totuși încă sunt trei jucători care nu au impresionat deloc. Comeback-ul lui RpK a fost dezamăgitor, SmithZz nu este un jucător de tier1, iar în timp ce Ex6TenZ își face treaba ca și lider, nu își prea face treaba ca și individual. Ceea ce pune multă presiune pe ScreaM și shox, dar acest duo ar putea ridica echipa.

 

 

Natus Vincere (Na’Vi)

Ucraina-Edward, flamie, GuardiaN, seized, Zeus

Screenshot-ul ”scapat” pe internet ce arata conversatia dintre GuardiaN si STYKO dezvaluie ca echipa era pe punctul de a-i inlocui pe Edward si Zeus.In momentul de fata STYKO joaca la HellRaisers ca si stand-in,dar e posibil sa fie doar temporar.Zvonurile spun ca soarta Na’Vi va fi decisa de rezultatele acestui eveniment,dar cel mai probabil aceasta echipa nu va mai arata la fel in 2016.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte