Enermax Starryfort SF30

PES 2016 a sosit spre sfârșitul anului trecut pe PS3 și PS4, dar ediția free-to-play a apărut de abia acum pe PC.

„Entry-level” oferă jucătorilor un mod Exhibition unde își pot alege șapte echipe, cum ar fi: Bayern Munchen, Juventus, AS Roma, Brazilia și Franța.

De asemenea, este inclusă o „secțiune de antrenament”, precum și „acces nelimitat” pentru a-ți crea propria echipă în modul myClub. Introdus pentru prima dată în PES 2015, acesta din urmă permite jucătorilor să-și construiască o echipa de vis. Toate cele de mai sus poat fi jucate atât online cât și offline, au anunțat cei de la Konami.

De la sosirea sa de anul trecut, PES 2016 a avut parte de o critică dură datorită unor aspecte sesizate de jucătorii de pe PC. Fie că ei se așteptau la mai mult din punct de vedere grafic sau faptul că o grămadă de jucători din listă, până a apărut jocul ei s-au  transferat la alte echipe și se pare că nimeni de la Konami nu a fost atent la acest aspect, adică Van Persie încă mai joacă la Old Trafford? S-ar putea să fie luat în râs. Bastian Schweinsteiger încă mai este la FC Bayern München?! În rest, jucătorii nu au avut ce să mai raporteze, mecanicile jocului sunt mult mai bune față de versiunile anterioare, grafica este destul de bună (nu excelentă, așa cum ne-am fi așteptat cu toții).

 

Tu ce părere ai despre PES 2016?

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte