Clasicul joc izometric de role-playing Planescape: Torment primește un remaster dezvoltat de Beamdog, o companie cunoscută pentru remake-uri ale altor jocuri clasice bazate pe Infinity Engine creeat BioWare. Fiind numit Planescape: Torment: Enhanced Edition, va fi compatibil cu Linux, Mac, Windows PC și cu dispozitivele iOS sau Android. Jocul va fi disponibil începând cu 11 aprilie.

Produsul final va include o coloană sonoră cu totul schimbată și rezoluții până la 4K. Enhanced Edition va mai cuprinde un număr de elemente îmbunătățite a camerei și interfeței utilizatorului, dar acesea vor putea fi oprite pentru o experiență mai autentică. Echipa de la Beamdog a reușit să formeze un parteneriat cu designerul Chris Avellone cu scopul să creeze „update-uri de calitate cu gameplay, reparații de bug-uri și îmbunătățiri pentru a transpune în realitate viziunea pentru joc”.

Originalul Planescape: Torment a fost lansat în 1999, dar universul Planescape deatează încă din 1994. Este bazat pe principii din Dungeons & Dragons și constituie o lume în care multiple plane de existență se unesc. Intriga jocului se concentrează pe „The Nameless One”, o ființă aflată în căutarea motivului pentru care nu poate muri.

Succesorul spiritual al lui Plantescape, Torment: Tides of Numenera, a fot lansat recent. După ani de la campania de succes de pe Kickstarter, jocul – care are loc într-un alt univers de role-playing proiectat de Monte Cook – a fost apreciat de o multitudine de critici.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte