Enermax Squa RGB

Planet Explorers Preview
Poveste8.5
Gameplay9
Grafica8.5
Raport Pret/Calitate8
8.5Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Multa lume se agita pe Steam in legatura cu un nou joc indie care promite multe si se anunta a fi un titlu revolutionar in industria de gaming. Este vorba despre Planet Explorers, creat de Pathea Games, un joc care aduce impreuna si combina multe stiluri de joc. Jocul combina elemente de RPG, MMO, FPS si chiar de simulatoare, intr-un nou stil, ce se vrea unic si inovator. Toate acestea pot fi insa coplesitoare pentru unii si sa se dovedeasca dificile.

logo

40

Planet Explorers ne prezinta povestea unui grup care se prabuseste cu nava lor spatiala pe o planeta inca neexplorata, dar care pare extrem de frumoasa. Locuitorii sunt totusi ostili, iar jucatorul va trebui sa supravietuiasca in acest necunoscut, construind cladiri, inventand vehicule si arme si lucrand impreuna pentru a asigura supravietuirea intregii comunitati.

05-1024x576

Jocul se afla in stadiul de Alpha si este disponibil in Early Access pe Steam. In acest moment, Planet Explorers are  un modul single-player, si a inceput integrarea unui multiplayer online. Modul single-player permite trei tipuri de joc, poveste, in care joci pentru supravietuire, modul aventura, in care primesti questuri sau misiuni pe care trebuie sa le duci la bun sfarsit si modul de constructie, in care trebuie sa-ti pui imaginatia la contributie, ridicand cladiri pentru comunitatea ta.

14-1024x576

Gameplayul nu este asa de complicat, cum ar parea. Chiar daca sunt multe optiuni, daca incepi jocul i nstory mode, vei afla toate lucrurile de care ai nevoie, de la constructie, la lupta cu inamicii extraterestrii. Planet Explorers mi-a dat impresia de un joc extrem de bine realizat si pus la punct, iar experienta, chiar daca scurta pana in acest moment, pare unica. Actiunea se desfasoara in cicluri zi noapte, cu schimbari climatice, iar actiunile disponibile in acest moment includ saparea de gropi, pentru cautare minerale, construire, cresterea plantelor, construirea coloniei, creare de vehicule, unelte si arme. daca doriti sa-l incercati, modul clasic de joc are cam 20 de ore de gameplay deja dezvoltat, iar producatorii promit sa-l suplimenteze cu inca pe atat, cel putin.

17-1024x576

Printre elementele care se anunta a fi integrate pe viitor in joc se numara diversificarea inamicilor, posibiliattea cresterii animalelor, dezvoltarea pescuitului, dar si posibilitatea de a-ti inmulti coloniile cu jucatori controlati de calculator. De asemenea un sistem complex de strategie a fost anuntat, care include incheierea de tratate si negocieri cu extraterestrii, dar si misiuni pe lunile planetei si posibil colonizarea acestora.

18-1024x576

Ceea ce mi-a placut cel mai mult pana in acest moment al jocului a fost grafica, executata excelent si cu detalii superbe. Totusi, pentru a rula decent jocul ai nevoie de un sistem puternic. Dinamica vremii si a apei arata extraordinar. una din viitoarele implementari propuse este cea de anotimpuri, iar daca si aceasta va fi inclusa, atunci sigur vom avea un titlu cu multe optiuni si mult mai complex ca majoritatea jocurilor disponibile pe Steam in acest moment.

35-1024x576

Ca sa concluzionez, pentru un joc aflat in stadiul de Alpha, Planet Explorers arata extrem de bine si ofera multe jucatorilor. Parerea mea este ca ar fi pacat sa-l ratati, si eu astept cu nerabdare varianta finala, pentru ca va fi probabil unul din jocurile anului.

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte