Enermax Starryfort SF30

Creșterea meteorică a PlayerUnknown’s Battlegrounds a fost uluitoare. Alături de o serie de actualizări pre-lansate, acest battle royale a lovit recent patru milioane de vânzări, în doar trei luni – o performanță cu atât mai impresionantă datorită statutului său de acces timpuriu.

Acum întrebarea este: când ne putem aștepta la lansarea finală a PUBG?

Potrivit informațiilor despre Steam Early Access, Brendan Greene-aka PlayerUnknown  însuși, a declarat: „nu vă așteptați ca accesul timpuriu să dureze mai mult de șase luni”. Într-un interviu cu RPS la Rezzed la începutul acestui an, la o săptămână după lansarea jocului.

„Dezvoltarea jocului este dificilă. Ceea ce face acest lucru dificil este că lucrăm cu Unreal, care este o bucurie pentru că are o companie care se concentrează pe realizarea unui motor”, spune el. „Deci, sunt 40 de oameni care lucrează la codul motorului, te uiți la Daybreak și Bohemia, lucrează la propriile lor motoare, și asta e infinit mai greu, cred că motorul ForgeLight este un motor de zece ani. De atunci l-am îmbunătățit considerabil, dar este același lucru cu motorul Arma, care este de 15 ani. Acum DayZ face un nou motor și asta e ceva care necesită timp.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte