Enermax Squa RGB

„Battle Royale” lovește platforma Steam cu peste 67.000 de jucători online în același timp și peste 150.000 de vizitatori pe Twitch.

Bluehole și Brendan Greene (aka PLAYERUNKNOWN) sunt mândri să ne dea detalii despre lansarea de succes a PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS în acces timpuriu pe Steam. Momentan pe primul loc în vânzări pe Steam, jocul a câștigat peste 11 milioane de dolari în doar trei zile și peste 67.000 de jucători care-l jucau simultan.

Ca primul joc de sine stătător de tip „Battle Royale” de la creatorul genului, PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS este numărul unu în topurile de pe Twitch, cu peste 150.000 de privitori la un moment dat. Jocul a fost transmis de peste 3600 de ori, de la lansarea de pe 23 martie 2017.

Un shooter gen „cine rămâne ultimul în picioare”, PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS aruncă jucătorii pe o insulă realistă de 8 x 8 km ce este construită pe Unreal Engine 4. Pornind cu nimic, ei trebuie să lupte și să găsească arme, vehicule și provizii pentru a rămâne singurul supraviețuitor.

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS este disponibil pe Steam în acces timpuriu. Pentru a învăța mai multe despre PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, vă rugăm să vizitați www.playbattlegrounds.com, dați „Like” pe Facebook și urmărește producătorii pe Twitter la @PUBATTLEGROUNDS pentru toate actualizările și noutățile publicate de echipă.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte