Enermax Starryfort SF30

PLAYER’S UNKNOW BATTLEGROUNDS este un joc de tip last-man-standing dezvoltat și distribuit de Bluehole. Deocamdată jocul se află în early access, urmând să se lanseze la sfârșitul anului.

Plecând cu mâinile goale, jucătorii trebuie să se lupte pentru a găsi arme, provizii cu scopul de a fi ultimul rămas în viață și a câștiga titlul de winner winner chicken dinner. Acest joc plin de tensiune este plasat pe o insulă masivă de 8×8 km cu nivel ridicat de detalii, care demonstrează capabilitățile potentului Unreal Egine 4.

PLAYERUNKNOWN sau Brendan Greene, este un fondator al modului Battle Royale. Prima oară acest gen de jocuri apărut în ARMA, mai apoi Brendan a lucrat la H1Z1 King of the Kill.

Aflându-se în early access bineînțeles că jocul are și destule probleme. Deseori când aterizam cu parașuta casele nu erau încărcate și dura câteva secunde bune până când puteam juca. La început credeam că problema ar putea fi de la PC-ul meu, dar după ce m-am interesat am aflat că mai mulți jucători au avut această problemă. După un update recent am această problemă s-a rezolvat în mare parte, dar uneori se mai întâmplă ca texturile să nu fie încărcate atunci când ajung pe pământ, dar nu durează la fel de mult  de mult.

Ce aduce nou față de clasicele titluri din acest gen, sunt atașamentele speciale pentru fiecare tip de armă, de exemplu lunetele, amortizoarele și încă câteva elemente care te vor ajuta să îți personalizezi arma astfel încât să te ajute să îți atingi ținta și să fii cât mai discret. Interesant este faptul că PLAYERUNKNOWN a decis ca una dintre mașinile din joc să fie o mașină românească produsă în perioada comunistă, Dacia. Pe lângă Dacie vei putea să conduci un jeep, numit Uaz, un buggy și 2 tipuri de motoare, cu ataș și una simplă.

Jocul a avut succes încă din primele luni după lansare, în prezent jocul a depășit ca număr de jucători titluri clasice precum Dota 2, Counter-Strike, devenind cel mai jucat joc de pe Steam.

 

Eu m-am distrat și chiar mi-a făcut plăcere să joc PLAYERUNKNOW’S BATTLEGROUNDS și chiar înțeleg de ce a devenit atât de popular într-un timp atât de scurt. Dacă nu ai încercat sau măcar nu ai văzut gameplay, prețul de 29.99$ ți se poate părea cam exagerat, dar eu consider că este justificat deoarece este foarte greu să te plictisești de el și chiar și acum când am depășit 200 de ore în el nu a început să mi se pară repetitiv, ba dimpotrivă, am început să devin din ce în ce mai bun, până la urmă asta este scopul jocului, să devii cât mai bun și să câștigi cât mai des.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte