Asrock

La conferința E3 din acest an, Sony a anunțat o nouă colecție de jocuri, controlate de smartphone-uri concepute pentru a distra întreaga familie, inclusiv pe cei care de obicei, nu prea se joacă.

Cu PlayLink, aceste jocuri sunt redate pe consola PlayStation 4, dar sunt controlate printr-un smartphone iOS sau Android, în locul controlerului DualShock. Conceptul este destul de similar cu jocurile Jackbox Party, care permite mai multor jucători să se conecteze cu smartphone-urile și să joace împreună jocuri scurte, dar captivante.

Gama de jocuri în acest moment este destul de mică, dar include jocurile de tip quiz That’s You! și Knowledge is Power. Există, de asemenea, un joc de aventură în stilul Heavy Rain numit Hidden Agenda.

Între timp, Frantics este un joc multiplayer în care vă înclinați telefonul pentru a controla un personaj pe ecran și există de asemenea, un nou titlu Singstar numit Singstar Celebration.

Hidden Agenda

Acesta este un joc de acțiune-aventură jucat dintr-o perspectivă third-person. Jucătorul preia controlul detectivului Becky Marnie și al avocatului  Felicity Graves, ambii fiind implicați în cazul unui criminal în serie numit The Trapper. Jocul conține evenimente rapide care determină rezultatul povestirii, inclusiv moartea sau supraviețuirea personajului. Cu ajutorul funcției PlayLink, se pot alătura și alți jucători pentru a vota sau pentru a lua o decizie specifică, utilizând smartphone-urile Android sau iOS. Un jucător va primi la un moment dat un obiectiv secret sau o agendă ascunsă, care intenționează să creeze un conflict între jucători sau să încearcă să împiedice acest lucru.

Frantics

Este un joc de petrecere PlayLink, dezvoltat de NapNok Games în parteneriat cu Sony XDev. Jocul este o colecție de mini-jocuri cu genuri, variind de la jocurile de arenă cu acțiune, la jocuri la fel de frenetice, bazate pe strategia de joc. Provocările sunt găzduite de încântătorul The Fox, un personaj incorect și manipulator. El va face orice pentru a ridica controverse, pentru a încuraja întoarcerea și conflictele între jucători. Toți jucătorii se luptă cu majoritatea coroanelor pe tot parcursul jocului – dar Fox a introdus niște monede secundare, monede, care pot fi folosite pentru mituire, întoarcere și sabotare.

PlayLink

Knowledge is Power

La prima vedere, pare a fi un joc de tip quiz destul de simplu, dar în acest joc fiecare player își folosește telefonul pentru a alege unul dintre cele patru răspunsuri disponibile la fiecare întrebare, dar după fiecare rundă, jucătorii vor dobândi abilități speciale pentru a-și perturba adversarii.

PlayLink

That’s You!

Este un test de comedie îndrăzneț care provoacă  până la cinci prieteni să afle lucruri noi unii despre alții. Dispunând de peste 1.000 de întrebări variate, vei putea afla aproape orice despre un anumit jucător.
În celebrarea lansării PlayLink, membrii PlayStation Plus vor putea accesa versiunea completă a lui That’s You! Fără costuri suplimentare începând cu data de 4 iulie.

SingStar Celebration

Folosiți notele înalte cu piese optimiste, hituri masive sau clasicul preferat. Indiferent dacă este ziua ta de naștere, Crăciunul, Revelionul sau chiar  o sâmbătă seara – SingStar Celebration este playlistul perfect pentru orice petrecere, cu până la opt jucători capabili să se alăture distracției. Utilizați microfonul dvs. SingStar sau combinați telefonul smartphone cu aplicația SingStar Mic și pregătiți-vă pentru momentul potrivit.

PlayLink

Care joc ți se pare cel mai distractiv?

 

 

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte