Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

Un nou raport de Kotaku susține că o versiune mai puternică a Sony PlayStation 4 este în prezent în dezvoltare. Varianta îmbunătățită aparent vine cu un GPU mai puternic și capacitatea de a rula jocuri la rezoluție 4K.
Kotaku citează surse de la dezvoltatori pentru informații și declară că nu se știe dacă deținătorii de PS4 ar putea să facă upgrade la noua versiune sau ei ar trebui să achiziționeze un dispozitiv cu totul nou.

Playstation

De asemenea, acesta susține că Sony a început deja să vorbească cu dezvoltatorii în ceea ce privește versiunea îmbunătățită. Dezvoltatorii numindu-l „PS4.5” potrivit site-ului.

Raportul afirmă că noua versiune a consolei va veni cu un GPU mai puternic și suport pentru jocuri, care rulează la rezoluție 4K. Acest lucru ar fi ideal pentru PlayStation VR, care poate face uz de această caracteristică.

Playstation
Kotaku citează patru surse diferite, care confirmă această știre, dar nu știe când consola va fi de fapt lansată sau ce preț va avea.
Sony a mers anterior la dosar să afirme că a luat în considerare lansarea unui „puteri mari”, care sugerează că acest raport s-ar putea să nu fie în întregime fals.

Microsoft ar putea avea, de asemenea, o schemă similară în minte de când șeful Phil Spencer a sugerat o posibilitatea a unui upgrade de hardware pentru Xbox One în viitor.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte