“Astăzi am depășit o nouă barieră odată cu lansarea noului model high-end PS4 Pro în mijlocul ciclului de viață al consolelor existente. Acesta este destinat gamerilor care caută o performanță mai bună a sistemului PS4,” a declarat Andrew House, președinte al global Sony Interactive Entertainment.

PlayStation 4 Pro (NEO cu numele de cod anterior), versiunea îmbunătățită a lui PlayStation 4, a fost în cele din urmă anunțat. PlayStation 4 Pro este mai puternic decât PlayStation 4 și va avea support pentru 4K și HDR. Sincer, nu credeam că va fi posibil ca asemenea rezoluții să fie disponibile pe o consolă în 2016

PlayStation 4 Pro

G7PVT-IYLM2-NRA4L

Noul hardware va avea un hard disk de 1 TB, un GPU mai rapid și de asemenea va permite să fie jucate aproape toate jocurile mai vechi ce erau pentru PS4, dar cu un frame-rate îmbunătățit. Mark Cerny, reprezentantul Sony, s-a adresat audienței de la evenimentul lui PlayStation zicând: ,,Scopul nostru este de a oferi experiențe grafice de înaltă calitate.”.

Aici este o trecere în revistă a tuturor celor mai importante caracteristici:

1TB hard disk

„O serie de mecanisme” pentru a-ți transfera library-ul

Jocurile existente vor putea fi jucate pe PlayStation 4 Pro

Stimularea ratei de ceas pentru a obține un frame-rate mai bun.

Profită de unele avantaje ale lui AMD Polaris

 

Sony a anunțat titlurile de jocuri ce vor demonstra cel mai bine puterea superioară a lui PlayStation 4 Pro. Jocurile ce vor urma să fie lansate, vor fi disponibile și pe PlayStation 4.  În cazul celor deja lansate, ele vor primi un patch cu multe îmbunătățiri, în ziua lansării consolei.

Lista jocurilor:

Battlefield 1
Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Call of Duty: Black Ops 3

Rise of the Tomb Raider
Deus Ex: Mankind Divided
Dishonored 2
FIFA 17
For Honor

Watch Dogs 2
Horizon Zero Dawn
Killing Floor 2
Mass Effect Andromeda
Spider-Man

PlayStation 4 Pro va fi disponibil pe 10 noiembrie pentru suma de 400 €.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte