Casca PlayStation VR va fi lansată în octombrie în exclusivitate pentru PlayStation 4, dar situația s-ar putea schimba, un executiv de la companie a lăsat să se înțeleagă acest lucru.

Vice-președintele Sony, Masayasu Ito, a declarat într-un interviu recent pentru publicația Nikkei că există posibilitatea ca PSVR să ruleze și pe PC.

,,Din moment ce PlayStation 4 împarte multe din componentele sale cu PC-urile, există posibilitatea. Momentan suntem concentrați pe jocuri și nu suntem gata să facem vreun anunț în acest moment, dar aș zice că se va face o expansiune în acest domeniu.”

PlayStation VR

PlayStation VR populează în prezent spațiul de mijloc în calitate, dintre modelele low-end – Google Cardboards și ceea ce ai tu – și modele de înaltă calitate, cum ar fi Oculus Rift și HTC Vive. PSVR va costa 400€, în timp ce Oculus Rift și HTC Vive sunt cu 300€ mai scumpe, casca celor de la Sony ar putea avea vânzări considerabile.

Practic, nu e gunoi și nu este uimitor, dar funcționează bine și nu costă foarte mult. Există un mare decalaj pe piață pentru un set cu cască ca acesta – și să fim sinceri, Sony va avea nevoie să facă cât mai mulți bani din această investiție pentru a continua.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte