Enermax Squa RGB

Pokemon GO, jocul free-to-play pe device-uri mobile care te lasă să prinzi pokemoni, să ii antrenezi și să te lupți cu ei în lumea reală este inclus în lista dezvoltatorilor de la Niantic pentru GDC 2016.

Jocul a fost anunțat toamna trecută, mai exact în septembrie 2015, pentru iPhone și Android, dar puține lucruri s-au mai arătat de atunci.

John Hanke, conducătorul executiv de la Niantic, a anunțat pe site-ul GDC că în ultimii 3 ani, că aceasta companie a dezvoltat o viziune unică pentru jocuri, o viziune care poate lăsa gamerii să se joace altfel.

Nintendo a spus că jucatorii de Pokemon GO se pot juca și pe un device numit Pokemon GO Plus, care seamănă cu un smartwatch. Device-ul se conectează la smartphone cu ajutorul Bluetooth-ului și cu ajutorul tehnologiei LED iar când e în apropierea unui pokemon, device-ul începe să vibreze și să lanseze semnale luminoase.

Nantic are un buget de 20 de milioane de dolari pentru a dezvolta acest joc, banii venind de la Nintendo, Google și compania Pokemon.

Jocul este așteptat să apară în 2016 pe App Store și Google Play, unde poate să fie descărcat gratis, dar o să conțină și achiziții in-game.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte