Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Starryfort SF30

Dacă deja deții o consolă Nintendo Switch, începe să își merite banii pentru că acum poți deveni șeful poliției în This Is the Police! Pagina jocului de pe Nintendo eShop: https://www.nintendo.com/games/detail/this-is-the-police-switch

Află impresiile noastre despre joc în recenzie.

This Is the Police este un joc de aventură și strategie cu o acțiune plasată într-un oraș care începe să decadă din cauza nivelul ridicat de nelegiuiri. Intrând în rolul lui Jack Boyd și aventurează-te într-o poveste intrigantă și plină cu crime. Va putea Jack să ajungă la pensie cu o sumă de bani frumușică, va rămâne falit sau chiar mai rău?

  • Misiunea ta este simplă: obține 500,000$ în 180 de zile, înainte ca Jack să ajungă la pensie. Te întrebi cum? Asta depinde doar de tine.
  • Multe decizii! This Is the Police este despre o poveste întunecată și despre modul în care reacționezi la aceasta. Orice decizie vei lua și orice alegere vei face vor afecta continuarea jocului, cât și soarta lui Jack Boyd.
  • Cu binele vine și răul: Departamentul de poliție din Freeburg se ocupă diverse tipuri de oameni. Este de datoria ta să îi găsești pe cei răi și să decizi ce vei face cu ei.
  • Multe îndatoriri de îndeplinit: Fiind omul cu cea mai înaltă poziție în poliție, Jack înfruntă diverse provocări zilnic: răspunde la apeluri de urgență, se ocupă de distribuția ofițerilor pe teren, protejează departamentul de primărie și de un primar corupt și multe altele.
  • Condu investigații și descoperă dovezi: Fiecare îți oferă favoruri, totuși toate vin cu un anume preț.
  • Poveste bogată și narată în totalitate: Jack Boyd își primește glasul de la Jon St. John, vocea lui Duke Nukem.

This Is the Police este acum disponibil pe Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, PC, Mac și Linux drept copie digitală de download sau în magazine.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte