Enermax Starryfort SF30

Acum într-adevăr merită să deții o consolă pentru că This Is the Police este în acest moment disponibil pe PlayStation 4 și Xbox One în magazine sau sub formă de copie digitală.
Apucă controllerul și intră în rolul lui Jack Boyd, șeful departamentului de poliție din Freeburg, ca să lupți contra criminalilor, să-l agasezi pe primar, pe mafie și pe toți cei din jur, dar cel mai important să faci o avere!
În recenzia noastră, This Is the Police a primit un mare 9,7 pentru povestea captivantă și gameplayul complex pe care îl oferă. Poți citi recenzia aici.

Mai jos poți viziona noul trailer de lansare.

This Is the Police este un joc de aventură și strategie cu o acțiune plasată într-un oraș care începe să decadă din cauza nivelul ridicat de nelegiuiri. Intrând în rolul lui Jack Boyd și aventurează-te într-o poveste intrigantă și plină cu crime. Va putea Jack să ajungă la pensie cu o sumă de bani frumușică, va rămâne falit sau chiar mai rău?

  • Misiunea ta este simplă: obține 500,000$ în 180 de zile, înainte ca Jack să ajungă la pensie. Te întrebi cum? Asta depinde doar de tine.
  • Multe decizii! This Is the Police este despre o poveste întunecată și despre modul în care reacționezi la aceasta. Orice decizie vei lua și orice alegere vei face vor afecta continuarea jocului, cât și soarta lui Jack Boyd.
  • Cu binele vine și răul: Departamentul de poliție din Freeburg se ocupă diverse tipuri de oameni. Este de datoria ta să îi găsești pe cei răi și să decizi ce vei face cu ei.
  • Multe îndatoriri de îndeplinit: Fiind omul cu cea mai înaltă poziție în poliție, Jack înfruntă diverse provocări zilnic: răspunde la apeluri de urgență, se ocupă de distribuția ofițerilor pe teren, protejează departamentul de primărie și de un primar corupt și multe altele.
  • Condu investigații și descoperă dovezi: Fiecare îți oferă favoruri, totuși toate vin cu un anume preț.
  • Poveste bogată și narată în totalitate: Jack Boyd își primește glasul de la Jon St. John, vocea lui Duke Nukem.

 This Is the Police este acum disponibil pe PlayStation 4, Xbox One, PC, Mac și Linux drept copie digitală de download sau în magazine(numai versiunile pentru console).

this

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte