Asrock

505 Games și Keen Games sunt fericiți să anunțe că fanii Portal Knights pot experimenta jocul premiat cu acțiune 3D RPG, grație unui trial gratuit – acum disponibil pe PS4 și Xbox One, în EMEA și SUA.

Portal Knights va permite jucătorilor să se „scufunde” în joc înainte de lansare, explorând prima insulă în modurile single și multiplayer, în timp ce învață elementele de bază ale combat-ului și crafting-ului.

Iată o listă detaliată a caracteristicilor versiunii trial ale Portal Knights:

Creează eroul: Alegeți clasa dvs. între războinic și magician și personalizați aspectul dvs. de avatar printr-un editor. Explorează prima insulă pentru a-ți înălța eroul și a-ți forța unicul Portal Knight adăugând puncte de atribut și învățând talente unice.

Învățați elementele de bază ale Portal Knights: Îmbunătățiți-vă abilitățile tactice de luptă, confruntându-vă cu blobi înfricoșători în timpul zilei și cu cavalerii morți care au ieșit pe timp de noapte. Utilizați sistemul de artizanat profund și resursele minate pentru a face noi echipamente și armuri.  Faceți primul pas spre un castel măreț, renovându-vă ferma dărăpănată și culturile în creștere. Explorați insula pentru o temniță plină de schelete și comori, în căutarea vrăjitorilor portalului pentru a deschide poarta către următoarea insulă.

Trăiți aventura singur sau cu prietenii:  Versiunea Trial vă va permite să experimentați jocul atât în single cât și în multiplayer datorită modului co-op offline. Alăturați-vă forțelor pentru a construi structuri, pentru a explora temnițele, pentru a învinge monștrii, comercia obiecte și călătorii pe prima insulă, Squire’s Knoll.

Transferați-vă progresul în jocul complet: Datele din încercarea gratuită pot fi transferate la jocul complet, odată lansat, astfel încât jucătorii să-și poată continua aventura de unde au plecat!

Portal Knights va fi acum disponibil pe PS4, XBOX One prin intermediul magazinelor de vânzare pe 19 mai în EMEA și 23 mai în SUA. Portal Knights va lansa, de asemenea, faza Early Acces pe STEAM cu o versiune completă „1.0” în același timp.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte