Începând cu ziua de azi îțo poți precomanda propriul virtual-reality HTC Vive de 799$ pentru a fi livrat la începutul lunii aprilie, primul set de livrări fiind lansat pe data de 5.

Ce vrei primi în schimbul banilor? „Vive va fi livrat ca o trusă completă pentru a lăsa utilizatorul să intre într-o captivantă lume virtuală, folosind două controllere wireless, senzori 360º de mișcare și de scanare a camerei în care te afli”, conform paginii oficiale. „Integrarea SteamVR în pachet asigură ca echipamentul să fie tot timpul actualizat cu cele mai noi caracteristici.”

Sistemul va veni și cu copi gratuite ale jocurilor Job Simulator, Fantastic Contraption și precomenzile vor avea și Tilt Brush. Pentru cei care nu sunteți din Statele Unite, vă sfătuiesc să intrați aici pentru a vedea lista prețurilor pentru celelalte țări.

Versiunea pentru consumatori va fi de asemenea capabilă de a interacționa cu smartphone-ul tău. „Permițându-ți să comunici cu lumea reală, fără a părăsi lumea virtuală, Vive Phone Services își demonstrează abilitatea de a combina ambele realități fără a părăsi vreuna din ele.”

Poți da testul de performanță SteamVR chiar acum pentru a vedea dacă PC-ul tău de gaming este capabil de a răspunde provocării.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte