Asrock

Premium Pool Arena Review
Gameplay7
Grafică6.5
Raport calitate/preț9
  • Gameplay drăguț
  • Grafică decentă
  • Nu sunt jucători
7.5Scor total
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Premium Pool Arena, produs și distribuit de Iceflake Studios este un joc modern de biliard ce se poate juca singur sau cu mai mulți jucători, online. Dacă îți place biliardul, acesta este jocul tău!

Moduri de joc

Premium Pool Arena oferă mai multe moduri de a te juca. Dacă esti singur, există opțiuni pentru a juca împotriva inteligenței artificiale sau doar pentru a te perfecționa și a încerca să bagi toate bilele într-un timp cât mai scurt. Modul de multiplayer poate fi găsit în ambele variante, online sau offline. Multiplayer-ul local este o șansa enormă de a te juca cu prietenii pe același ecran. Jocurile online, pe de altă parte, pot fi jucate împotriva prietenilor de pe Steam sau împotriva oricui din arena globală a biliardului. În plus, față de meciurile 1 vs 1, este și un mod de turneu ce oferă jucătorilor o serie de meciuri unice împotriva altor jucători, online. De asemenea, recompensele de la turnee sunt mai mari decât în cazul meciurilor obișnuite.

premium pool arena

Clasament

Experiența este câștigată prin meciurile online și completarea provocărilor zilnice și săptămânale. Sistemul de prestigiu este conceput pentru a păstra jocul și progresul interesant. După atingerea unui nivel maxim, jucătorul intră în modul de prestigiu, care acordă o nouă insignă pe care toată lumea o poate vedea.

Sistemul tacurilor

Pentru a păstra jocul interesant avem câteva caracteristici care vor afecta gameplay-ul. Fiecare tac are caracteristici diferite care fac diferența. Aceste caracteristici includ puterea, viteza, ținta și rotația. Stăpânirea diferitelor tacuri în Premium Pool Arena necesită o precizie similară ca armele în jocurile FPS.

premium pool arena

Caracteristici

Single player
Local multiplayer
Online multiplayer
Mod de turneu
Mod de viteză
Provocări zilnice și săptămânale
Suportă gamepad
Provoacă-ți prietenii
Control foarte fin
Realizări și cărți de schimb

premium pool arena

Gameplay

Mulți dintre cei care vor citi acest review sunt pasionați de biliard, mulți dintre cei care citesc acest review joaca 8BallPool pe Facebook și concurează cu prietenii lor printr-un sistem competițional și un clasament foarte ușor de accesat. Ei bine, Premium Pool Arena e un fel de 8BallPool doar că nu e populat aproape deloc și e puțin mai atrăgător vizual. Aceleași funcții, aceleași caracteristici, nimic nou… bine, aproape nimic nou. Un lucru ce mi-a plăcut a fost că nu e nevoie să rotești tacul pe jumătate de masă dacă vrei să schimbi poziția. Doar dai click pe bila pe care vrei s-o lovești și tacul se poziționează direct pe ea și apoi poți lucra la finețea loviturii. Un lucru ce nu mi-a plăcut a fost că acea putere pentru lovitură are un delay, o întârziere voită, arată urât și se simte urât în gameplay. Alt lucru negativ a fost că nu am putut să mă joc tot timpul. Nu erau jucători online și trebuia să joc de unul singur.

Grafică

Așa cum am zis mai sus, vizual arată bine, e drăguț, e colorat, bilele (pline și goale) se pot deosebi ușor, tacurile sunt de multe tipuri și diferite culori și mărimi, toate arată foarte bine. Nu am nimic de reproșat la capitolul grafică pentru un joc de 2 euro, e mai mult decât mă așteptam.

premium pool arena

Concluzie

Acest joc poate fi foarte tare dacă tu și prietenii tăi îl cumpărați și îl jucați împreună, prețul fiind unul foarte decent pentru ce oferă. Singura întrebare rămâne: de ce să-l cumpărați?… Mai bine jucați 8BallPool… gratis și super populat la orice oră din zi sau noapte. Vă lăsăm mai jos un gameplay ca să vă convingeți.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte