Enermax Starryfort SF30

PREVIEW HELLION
Grafică8
Sunet7
Gameplay7
7.3Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Nu sunt o persoană care suferă de anxietate cronică. De obicei, pot fi privit ca o persoană calmă și foarte colectivă. Deci, prima dată când am jucat Hellion și am fost imediat aspirat dintr-o cameră de aer direct într-un gol de spațiu, fără nici o modalitate de a mă salva pe măsură ce mă scufundam mai departe, până când oxigenul meu s-a terminat, pot să recunosc că am avut o mică tentativă de atatc de panică. Inima îmi bătea și respirația mea era şi mai dificilă. Aceasta este opinia mea despre Hellion .

Hellion este un titlu nou de supraviețuire, de data aceasta cu pasul de a fi așezat în spațiu printre rămășițele unei colonii spațiale eșuate. Cu elementele PVP, fizica Newtoniană și, bineînțeles, cucerirea și menținerea anumitor lucruri pentru supraviețuire, încearcă instantaneu să se desprindă de „simulatoarele de mers pe jos” care au dominat genul în ultimii ani.

Un paradis proaspăt are opțiunea de a reproduce pe o stație izolată sau una care este mult mai aproape de acțiune. Serverul pe care-l jucasem părea să aibă suportul de viață pentru acel invalid care a dus la decese foarte rapide. Deci, odată cu spaima izolată fiind singura opțiune fezabilă, am dat naștere celei de-a doua.

Din cauza unor dificultăţi,pot spune ca mi-a luat mult timp să mă familiarizez cu controalele și stația mică. Jocurile de supraviețuire sunt notorii pentru a fi dificile și, în general, obositoare în privința controalelor lor. Hellion se joacă mult mai bine atunci când îți dai seama de insulele și out-urile existente dar de la începutul accesului timpuriu înainte ca tutorialele să apară, chiar ești lăsat la încercare. Actuala listă de legare a cheilor aflată sub setări, de asemenea, omite o mulțime de necesități de cunoaștere a controalelor, păstrând aspectul încercării și erorii în viață și bine și, desigur, nemilos. Elementele de bază înainte, înapoi, stânga și dreapta, toate acestea sunt uşor de accesat. Însă angajarea și dezlegarea căștii dvs. și jetpack-ului, găsirea butonului dvs. de inventar, toate acestea au durat mult mai mult până să le descopăr decât ar fi trebuit. Chiar și un tutorial de bază în joc ar fi binevenit. Acest lucru este valabil și pentru mecanica gameplay-ului.

Oxigenul de gestionare nu doar pentru costum, dar și pentru posturile pe care sunteți, de asemenea. Cu cat mai multi jucatori intr-o singura zona, cu atat mai repede se scurge canalul de oxigen. Gestionarea energiei este, de asemenea, o necesitate, veți decide cu ce fel de sisteme să țineți pasul și ce să dezactivați dacă scăpați de sub control capacitatea de a vă satisface cerințele de putere. Am dat peste stația de pornire, explorând colțurile, încercând să salvez tot ce credeam că ar fi de folos. Apoi a venit timpul să încercăm să ne întoarcem din nou afară și pe exterior. N-am reușit niciodată să stăpâneasc jetpack-ul, dar asta a fost un progres când m-am târât spre un panou solar inactiv, încercând să îl reactivăm. Totul arată foarte mult, dar într-adevăr ce am realizat în prima mea oră cu Hellion? Nu este o grozăvie; Dar cu siguranță m-am distrat.

M-am simțit ca și cum aș fi jucat în filmul Gravity, doar că de fapt tocmai m-am încurcat și m-am împiedicat astfel încât să nu mai plutesc. Am avut un început foarte dur, jocul te forțează imediat din zona ta de confort. Sunt dornic să revin, dar cred că majoritatea oamenilor interesați ar dori să aștepte până când unele tutoriale bine cunoscute încep să inunde internetul. Între timp, cred că voi reveni și voi vedea dacă pot progresa de fapt prin această primă stație!

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte