Enermax Starryfort SF30

În Watch Dogs 2, jucătorii vor încerca să învingă sistemul supraveghere ctOS 2.0 și creatorul acestuia, Blume, în persoana hackerului Marcus Holloway. Aceștia se vor mai înfrunta cu o altă amenințare din San Francisco, Ucigașul Zodiac – ori cu un ucigaș plagiator care folosea metode similare cu ale acestuia – într-o misiune prezentată în trailerul postat ieri, de mai jos.

Misiunea Zodiac Killer din Watch Dogs 2 îi va pune pe jucători să fugărească „o fantomă nedorită a trecutului din San Francisco”, a menționat Ubisoft într-un comunicat. „Un ucigaș își etalează cadavrele peste tot prin Oakland la fel ca și Ucigașul Zodiac din jurul anului 1960 și batjocorește poliția împreună cu ziariștii, lăsând în urmă mesaje codate.”

Ucigașul Zodiac din San Francisco a susținut că a ucis 37 de persoane, totuși numai cinci decese au fost confirmate ca fiind conectate cu acest criminal. Identitatea acestuia rămâne necunoscută. David Fincher a regizat un film din 2007, în care au jucat Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo și Robert Downey, Jr., bazat pe căutarea Ucigașului Zodiac.

Criptografia, care este unul din subiectele abordate de jocurile Watch Dogs, a fost un element major în cazul criminalului. Ghicitori, o „vânătoare” și o ținută exclusivă pe tema Ucigașului Zodiac îi așteaptă pe jucătorii care încearcă să parcurgă misiunea creată de Ubisoft despre criminalul misterios.

Ubisoft va lansa Watch Dogs 2 pe PlayStation 4 și Xbox One pe 15 noiembrie, iar pe PC va avea loc în 29 noiembrie. „Zodiac Killer” este o misiune primită numai în urma unei precomenzi.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte