În fiecare an, Valve lansează un Battle Pass în timpul rundei către The International, turneul mare al Dota 2, care are loc în timpul verii. În anii trecuți, Battle Pass a inclus conținut în joc, cum ar fi cosmeticele și avantajele. În acest an, Valve adaugă o întreagă campanie de co-op la Dota 2.

Numit Siltbreaker, este un mod din două părți care vă obligă pe voi și pe alți trei jucători să explorați Dark Reef, o închisoare subacvatică în universul jocului.

„Pe măsură ce se deschide actul I, un rău latent se învârte în adâncurile Dark Reef, cu numai conclavul secret al brinei este pregătite să se confrunte cu acest lucru”, afirmă site-ul Dota 2. „Veți răspunde la chemarea și călătoria conclavului pentru a opri ascensiunea acestei puteri întunecate?”

Dacă jucați Siltbreaker, veți obține puncte de experiență în campanie, pe care apoi le puteți folosi pentru a roti „Roata recompensei”. În plus, Battle Pass-ul adaugă o recompensă exclusivă: un „Desert Sands Baby Roshan”.

Actul 1 se lansează în această lună, în timp ce actul II va fi lansat cândva în luna iulie.

Internaționalul din acest an are loc în perioada 7 – 12 august la KeyArena din Seattle. 25% din veniturile din Battle Pass intră în fondul de premiere, care este puțin mai mare de 3.650.000 de dolari.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte