Noua expansiune va aduce 45 de cărți noi. Prima parte va fi deschisă pe 11 august, venind cu o misiune introductivă disponibilă tuturor.

hearthstone karazhan

Zvonurile au fost adevărate. Următoarea aventură din Hearthstone va avea loc în turnul magic din Karazhan. Expansiunea se va numi „O noapte în Karazhan” și va începe pe 11 august. Împreună cu majordomul lui Medivh, Moroes, care va fi o carte legendară, va trebui să-l găsești pe magician, deblocând 45 de cărți noi pe parcurs, pe care le vei primi din cele 4 părți care vor fi disponibile săptămânal.

Aventura a fost anunțată pe Twitch de designerul Ben Brode la expoziția Chinajoy din Shanghai. A prezentat noua tablă de joc și șapte cărți din această expansiune, dintre care 5 erau specifice unei clase din joc. Puteți vedea aceste cărți mai jos.Blizzard a decis să nu dezvăluie noua carte destinată preotului.

Această aventură va fi la fel ca și cele de până acum, având ambele dificultăți, normal și eroic, și provocări pentru fiecare clasă, la care veți cărți specifice acestora. Pachetul întreg poate fi achiziționat la prețul de 19.99$ sau puteți cumpăra părți individuale cu 700 bani din joc or 6.99$ fiecare.

Blizzard va oferi tuturor o mostră, orice jucător având acces la misiunea introductivă pe gratis, de la care veți obține 2 cărți. Ca de obicei, există și o copertă de cărți promoțională oferită celor care cumpără aventura până la sfârșitul primei săptămâni și o altă copertă pe care o vor primi jucătorii ce câștigă pe dificultatea eroică.

Mai jos este noua tablă de joc și trailerul aventurii.

tabla

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte