Enermax Starryfort SF30

Primele adiții multiplayer în Gears of War 4 de după lansare vor fi două hărți dintre favoritele fanilor Gears of War 3, conform anunțului recent din partea dezvoltatorului The Coalition.

Hărțile, Checkout și Drydock, sunt două dintre cele mai populare hărți ale francizei, după spusele managerului comunității, Liam Ashley. Ambele au debutat în Gears 3, iar Checkout a fost relucrată și relansată într-un pachet de hărți pentru Gears of War: Judgment. Iată descrierea lor oferită de The Coalition:

Drydock

„Transportată dintr-o frabrică COG de asamblare a navelor la un cimitir de nave pe un teren noroios, această favorită a fanilor se reîntoarce cu răzbunare în modurile Gears of War 4 Versus Multiplayer și Horde.”

War

Checkout

„Revizitează supermarketul reprezentativ în orașul natal al lui Cole 25 de ani în urma evenimentelor din Gears of War 3 în această hartă moștenită. Natura revendică orice poate în urma războaielor Locust, dar asta nu a îngreunat răpidele, încrâncenatele și furioasele lupte care au loc.”

War

Checkout și Drydock vor fi disponibile începând cu marți, 1 noiembrie, pentru posesorii season pass-ului de 49,99$. Timp de o săptămână, acestea vor face parte din Developer Playlist, unde vor putea fi jucate în modurile Versus Dodgeball și Arms Race, cât și în Horde pe dificultate normală. Hărțile vor fi lansate gratuit publicului pe 8 noiembrie.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte