Virtus.pro, EnVyUs și FaZe, primele invitate la DreamHack Bucharest 2016

Enermax Squa RGB

dreamhack echipe
Virtus.pro, EnVyUs și FaZe Clan au fost invitate să participe la turneul DreamHack ZOWIE Open care va avea loc la Sala Polivalentă din București, între 16 și 18 septembrie. Turneul DreamHack ZOWIE Open cu premii totale de 100.000 USD va aduce la București cele mai bune opt echipe de CS:GO ale momentului, șase dintre ele având statut de invitat direct. Ultimele două locuri vor fi completate de echipe sosite din calificările online, care se vor încheia pe 21
august.

Până atunci însă, au fost dezvăluite primele trei organizații cu acces direct pe scena DreamHack Bucharest 2016:

Virtus.Pro
Wiktor „TaZ” Wojtas
Filip „NEO” Kubski
Jarosław „pashaBiceps” Jarząbkowski
Janusz „Snax” Pogorzelski
Paweł „byali” Bieliński
Jakub „kuben” Gurczyński (antrenor)
Celebrii polonezi de la Virtus.pro sunt aşteptaţi să revină în vârf de formă la București, după ce a participat în play off-ul turneului PGL Season 1 din octombrie 2015.

EnVyUs
Vincent „Happy” Cervoni Schopenhauer
Nathan „NBK-” Schmitt
Kenny „kennyS” Schrub
Dan „apEX” Madesclaire
Timothée „DEVIL” Démolon
Niclas „enkay J” Krumhorn (analist)
Și francezii de la EnVyUs vor urca pentru a doua oară pe scena Sălii Polivalente din București, după ce au participat în aprilie 2015 în finala PGL CS:GO Championship Series. Mai mult, EnVyUs sunt și campionii Major-ului organizat la DreamHack Cluj-Napoca 2015.

FaZe Clan
Håvard „rain” Nygaard
Joakim „jkaem” Myrbostad
Philip „aizy” Aistrup
Fabien „kioShiMa” Fiey
Aleksi „allu” Jalli
Robert „RobbaN” Dahlström
DreamHack ZOWIE Open va aduce în premieră la București echipa FaZe Clan, un mix de jucători de patru naționalități diferite: un finlandez (Allu), un francez (kioShiMa), doi suedezi (Jkaem și Rain) și un danez (Aizy).

Alături de cele mai bune meciuri de CS:GO, oferta Dreamhack Bucharest 2016 include turnee de jocuri pe console (PGL Arcade Challenge), PGL Streaming Area, concursuri la standurile partenerilor, turnee de 1v1 pentru jucătorii amatori de LOL, Hearthstone, CS:GO și multe alte surprize. Biletele sunt disponibile pe shop.computergames.ro și în rețeaua bilete.ro: Oficiile Poștei Române, magazinele Germanos, Inmedio, Casieria Palatul Național al Copiilor București, Casieria Metrou Unirii 1 București).

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte