Enermax Squa RGB

Activision a anunțat că prima expansiune a jocului Call of Duty: Black Ops 3, Awakening, va veni pe Xbox One și PC în 3 martie. Expansion Pack-ul a fost lansat în februarie prima oară pentru PlayStation 4.

Call of Duty: Black Ops 3

Awakening aduce patru hărți multiplayer (Skyjacked, Splash, Gauntlet și Rise), cât și o nouă hartă cu zombi numită „Der Eisendrache”. Acțiunea acesteia continuă de la cea a vechii hărți „The Giant”.

Expansiunea a apărut prima dată pe PS4 ca parte a unui nou contract de exclusivitate dintre Sony și Activision. Înainte, toate DLC-urile Call of Duty apăreau inițial pe platformele Xbox.

Expansiunea poate fi achiziționată la prețul de 50$ împreună cu Black Ops III DLC Pass sau singură la prețul de 15$. Pe viitor vor mai fi lansate încă trei expansiuni. DLC-ul nu este disponibil pe PlayStation 3 și Xbox 360.

De asemenea, pentru cei care își doresc să aibă parte de experiența multiplayer a jocului, dar nu vor să joace campania singleplayer, Activision au lansat o versiune doar pentru multiplayer la prețul de 15$.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte