Enermax Squa RGB

Pe lângă desktop-urile echipate cu procesoare grafice cu arhitectură NVIDIA Ampere, Acer a anunțat și detalii suplimentare despre monitorul de gaming Predator X25 care are o rată de refresh de 360 Hz.

Monitorul Predator X25 – ecran de gaming de 360 Hz cu G-SYNC

Acest puternic monitor de gaming IPS de 24,5 inci 1920×1080 se laudă cu o incredibilă rată de refresh de 360 Hz pentru a oferi jucătorilor o latență foarte scăzută și animații cât mai detaliate. Această rată se traduce prin afișarea cadrelor în joc o dată la 2,8 milisecunde, oferind un avantaj semnificativ în shootere competitive unde precizia contează enorm. Această fluiditate înseamnă că vei avea un sentiment minunat atunci când joci pe Predator X25, iar acoperirea de 99% a spectrului sRGB înseamnă că jocurile arată incredibil. Cu cea mai recentă tehnologie NVIDIA G-SYNC, acest monitor de ultimă generație este dotat cu tot ce este necesar pentru a ține pasul cu cele mai noi procesoare grafice lansate de NVIDIA.

NVIDIA Reflex Latency Analyzer este un instrument revoluționar de măsurare a latenței sistemului, integrat pe noile monitoare de gaming Predator X25 360Hz cu NVIDIA G-SYNC care vor fi disponibile din această toamnă. Performanța PC-ului pentru jocuri competitive se referă la receptivitate – cât de repede se actualizează afișajul după click-uri sau mișcări ale mouse-ului. Reflex Latency Analyzer detectează click-urile provenite de la mouse și apoi măsoară timpul necesar pentru ca pixelii rezultați să se schimbe pe ecran. Acest tip de măsurare a fost practic imposibil de realizat de către jucători până acum, fiind nevoie de o investiție de peste 7.000 de dolari în camere și echipamente specializate de mare viteză. Reflex Latency Analyzer oferă o înțelegere mult mai completă și mai precisă a performanței mouse-ului, a computerului și a afișajului. Acum, cu Reflex Latency Analyzer, jucătorii pot începe un meci cu încredere, știind că sistemul lor funcționează exact așa cum ar trebui.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte