Enermax Starryfort SF30

Vom afla mai multe detalii oficiale despre continuarea la DICE’s Star Wars Battlefront în aproximativ două săptămâni, ne-a anunțat EA astăzi.

Primul trailer pentru Battlefront 2 va debuta pe 15 aprilie în jurul orei 8:30. Acesta își va face apariția în timpul prezentării de la Star Wars Celebration, intitulată The Galaxywide Premiere of Star Wars Battlefront II.

wars

Pentru cei care nu veți fi prezenți la eveniment, acesta va fi transmis și online printr-un livestream.

Electronic Arts au tot publicat frânturi de detalii despre Battlefront 2 timp de un an și i-au confirmat existența din luna mai a anului precedent. Încă de atunci a fost luat la cunoștință critica multor nemulțumiți către primul joc și compania a sugerat că următorul titlu va fi mai mare și mai în detaliu, având și o campanie de single-player. De asemenea, va include și conținut din multe epoci ale francizei Star Wars.

Lui Battlefront II nu i-a fost atribuită o anumită dată de lansare încă, nici nu a fost confirmat că ar apărea pe vreo anumită platformă, dar anunțul făcut astăzi ne-a asigurat că este programat pentru lansare cânva în timpului anului acesta.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte