Enermax Squa RGB

Primul DLC din Dark Souls 3, „Ashes of Ariandel”, va fi lansat pe 25 octombrie, a anunțat dezvoltatorul Bandai Namco. Conform rezumatului unui e-mail, jucătorii vor călători printr-un tărâm înghețat, se vor lupta cu monștrii noi și vor descoperi un secret oribil care aparține de povestea adâncă din seria Dark Souls. Doar dacă au fost atenți la poveste până acum, totuși.

Trailerul care îl acompaniază se prezintă destul de bine, toată zona te duce cu gândul la Painted World of Ariamis, care era o zonă opțională înzăpezită din primul joc Dark Souls.

Dacă ai jucat Dark Souls 3 oricât de puțin, vei ști că există o suprapunere între locația curentă și cea din originalul Dark Souls, așa că nu aș fi surprins dacă ar fi vreo conexiune între Ariamis și acest loc nou, având în vedere că trailerul pare să aibă pânză neagră și un NPC care îți oferă o bucată ruptă dintr-un tablou.

De asemenea, fiecare boss nou arată destul de bine. Printre aceștia se numără și un războinic uriaș cu coarne de cerb și un topor de război, cât și o arătare care încearcă să te zdrobească cu un bol uriaș și umplut cu lavă.

Ashes of Ariandel mai include un noi seturi de arme, armuri și vrăji, cât și caracteristici nou-nouțe pentru modul multiplayer.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte