Asrock

Princess.Loot.Pixel.Again REVIEW
Gameplay5
Grafică4
Sunet4.5
4.5Overall Score
Reader Rating: (2 Votes)
4.5

Princess.Loot.Pixel.Again este un platformer dinamic, cu un sistem de combo și lovituri speciale, există, de asemenea, un pic de gen literar. Jocul este produs și distribuit de EfimovMax. Princess.Loot.Pixel.Again a fost lansat de curând pe Steam, mai exact pe 15 aprilie, iar eu am primit ocazia de a-l testa pentru a-i face review și să văd de ce este în stare.

Gameplay

Scopul principal este de a trece prin toate etajele din Dark Tower și să te lupți cu antagonistul principal  Evil Mage. Asta nu e ușor din cauză că mori instantaneu. Jocul este foarte greu deoarece dacă mori la oricare etaj din turn, vei fi obligat să reiei mereu jocul de la primul etaj, iar dacă asta crezi că este rău, ei bine află că avansezi cu viețile care ți-au rămas de la etajul precedent, nu ți se refac, și acum vine partea cea mai nasoală……..la fiecare al treilea nivel vine câte un boss diferit și din ce în ce mai puternic. A da, și dacă tu crezi că poți învăța foarte ușor cum să ieși din fiecare etaj, mai gândește-te, deoarece harta fiecărui etaj se schimbă permanent.

Princess

Ai de ales una dintre cele 7 clase, și bineînțeles că fiecare clasă are avantajele și dezavantajele ei: Warrior (putere + și apărare ++), Wizard (mana ++ și putere de abilități +), Archer (viteză ++ și daune critice +), Rogue(viteză +++ și daune critice +++), Paladin (attack + și apărare ++), Bersek (viață ++ și hardcore+), Necromancer (hardcore +++). La fel sunt și inamicii, fiecare are un stil de luptă diferit, unii au mai mult dmg, unii au abilități speciale, unii au viață multă, iar alții le au pe toate.

Princess

Jocul rulează la 60 de cadre pe secundă, pentru unii nu contează, dar pentru cei ce pot observa diferențele între 30 și 60 de FPS-uri, contează. În timp ce străbați locațiile, vei descoperi cufere unde poți găsi iteme, sau dacă nu ai răbdare să faci acest lucru, poți căuta pur și simplu un magazin, de unde le poți cumpăra direct, dar apoi jocul nu mai are niciun farmec.

Princess

Grafică și sunet

Princess.Loot.Pixel.Again are o grafică 2D, una specifică jocurilor din anii 90. Jocul are unele animații care arată bine, dar doar atât. Nu are nimic special la acest capitol. Și muzica este una specifică jocurilor clasice, dar spre mirarea mea, sună destul de bine. Efectele sonore nu sunt deranjante, iar ăsta este un lucru important, mai ales că după ce te enervezi pe joc, să te mai streseze și sunetele, ar fi fost cireașa de pe tort.

Princess

Concluzie

Princess.Loot.Pixel.Again este un RPG, care deși a apărut în 2016 a păstrat tot specificul jocurilor din anii 90, ăsta nu este un lucru tocmai rău, deoarece mai aduce aminte de jocurile clasice și de copilărie. Nu are o grafică extraordinară, iar sunetele nu te zgârie la urechi, exact ca jocurile vechi. Princess.Loot.Pixel.Again este disponibil pe Steam pentru 4,99$, dar acum are o reducere de 15% pentru următoarele 46 de ore și costă 4,24$.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte