Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

Prison Architect a fost lansat oficial în luna octombrie a anului trecut, dar jocul a rămas în dezvoltare încă de dinaintea și în urma lansării full. Totuși Introversion Software a anunțat în videoul de mai sus că a încheiat lucrările la popularul simulator de gestionare a închisorii chiar ieri, împreună cu update-ul versiunii 2.0.

Prison Architect a fost un lucru așa important în viețile noastre pentru un timp așa lung”, a spus designer Chris Delay în videoul intitulat „The final update”. „Procesul acesta a început în 2010. A fost ceva ce ne-a schimbat mult viețile.”

Versiunea 2.0 a fost lansată după peste 40 de update-uri lunare care au fost aduse jocului pe parcursul anilor, incluzând beta-uri și previzualizări ale multor caracteristici noi. Ieri, făcând parte din setul final de content, au fost aduse unelte și cheaturi ale dezvoltatorului, care grăbesc timpul de construcție al închisorii.
De asemenea, mai sunt remedieri de buguri și opțiuni pentru debug, printre altele.

prison

Toate acestea sunt prezentate în videoul care durează aproape o oră, în care Delay și producătorul Mark Morris vorbesc despre sfârșitul seriei lungi de videouri cu update-uri. Mai sunt și niște momente din spatele scenei și unele amuzante.

Introversion a numit Prison Architect cel mai mare proiect al său încă din 2013, când jocul se afla doar în stadiul de alpha plătit. De atunci, a părăsit Steam Early Access și a venit pe console – nu înainte de a se vine în peste 1,5 milioane de copii doar pe PC.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte