Enermax Starryfort SF30

Private Division și V1 Interactive au anunțat Disintegration, un shooter first-person cu tematică SF despre care vor fi oferite mai multe detalii luna următoare în cadrul evenimentului gamescom 2019. Disintegration va fi jocul de debut al V1 Interactive, un studio independent co-fondat de în 2014 de Marcus Lehto, fostul Director creativ al Bungie și co-creatorul Halo.

“Oportunitatea de a dezvolta nu doar un nou joc, ci un întreg studio a fost uimitor,” a declarat Marcus Lehto, Președinte și Game Director al V1 Interactive. “Este minunat să putem arăta la ce a lucrat această echipă talentată și de abia așteptăm să prezentăm luna următoare jocul nostru întregii lumi.”

“Suntem norocoși să putem lucra cu Marcus, o adevărată vedetă a lumii jocurilor, a cărui creativitate a influențat întreaga industrie,” a declarat Michael Worosz, Vice Președintele Executiv și Liderul Private Division. “Am fost alături de Marcus și de echipa V1 Interactive încă de la înființarea studioului, urmărind cu mare interes de-a lungul parteneriatului nostru extinderea organizației cu noi și noi talente. Ca rezultat, avem încredere deplină în Disintegration și de abia așteptăm să-l prezentăm ca pe o nouă experiență care îmbunătățește și mai mult portofoliul Private Division.”

Disintegration va fi lansat în anul calendaristic 2020, în perioada fiscală 2021 a Take-Two (cuprins între 1 aprilie 2020 și 31 martie 2021). Disintegration nu dispune încă de clasificare de vârstă PEGI. Pentru mai multe informații abonați-vă la canalul YouTube, urmăriți canalul de Twitter, pagina de Facebook și pagina oficială www.disintegrationgame.com.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte