Asrock

“Where Legends Are Made”
Prin aducerea celor mai mari imbunătăţiri din ultimul deceniu, KONAMI intenţionează să consolideze poziţia PES 2018 de titlu suprem în materie de fotbal.

Konami Digital Entertainment B.V. va lansa în data de 14 septembrie 2017 PES 2018, cea mai recentă ediție a seriei sale de fotbal extrem de apreciate. Publisher-ul a promis că noul joc o să fie un mare succes și va dezvălui o gamă largă de îmbunătățiri.

După ce a creat seria PES drept cel mai realist și mai intuitiv titlu de fotbal pentru console, KONAMI și-a stabilit din timp o gamă largă de elemente noi care se bazează pe fundațiile anterioare. Concentrată pe conceptul că PES 2018 este „Where Legends are Made”, noul joc rulează noi caracteristici, noi moduri de a juca, o versiune PC la standardul celor mai importante iterații ale consolei și o experiență de joc de neegalat.

PES 2018 are mai multe noutăți decât orice alt titlu PES în ultimii 10 ani și nici o parte a jocului nu a fost lăsată cu vederea. Jocul păstrează renumitul gameplay în care utilizatorii se bucură de un control complet asupra acțiunii de pe teren, folosind jucători care se comportă, se mișcă și reacționează exact ca și omologii lor din viața reală. Noile modificări la sistemele de control adaugă mai multă fluiditate jocului, în timp ce o nouă interfață cu utilizatorul face accesul în meniul PES 2018 să fie un proces mai simplu.

Controlul este totul într-un joc de fotbal, iar PES 2018 păstrează controlul total pentru care seria este renumită, alături de noile îmbunătățiri care îi perfecționează autenticitatea. Meciurile sunt jucate într-un ritm mai realist, în timp ce un nou sistem strategic de dribling oferă un control mai bun, inclusiv protejarea contextuală a balonului. În mod similar, mișcările simple ale stick-ului pot fi folosite pentru a iniția shimmies concepute pentru a dribla apărători. KONAMI a implementat un proces REAL Touch +, în care jucătorii vor reacționa la primirea unei mingi folosind părți admise ale corpului, cum ar fi pieptul, capul și picioarele, pentru a aduce o trecere sub control în funcție de înălțimea și ritmul balonului. Toate schemele de joc de tip set pieces au fost, de asemenea, reprocesate în totalitate, în special modul în care loviturile de pedeapsă sunt effectuate, dar și momentele în care jocul este început de un singur jucător.

Acuitatea vizuală a PES 2018 a fost îmbunătățită și ea. Un nou sistem REAL Capture oferă o iluminare reală în timpul jocurilor care se desfăşoară atât ziua cât şi noaptea, în timp ce peste 20.000 de componente au fost recreate cu fidelitate pentru a recrea gazonul, tunelurile și zonele înconjurătoare ale stadioanelor, cum ar fi Camp Nou și Signal Iduna Park. Individualitatea modului în care jucătorii se mișcă, şutează şi pasează sunt mai aproape de realitate, graţie jucătorilor KONAMI care au participat la sesiunile de motion capturing în medii realiste într-o revizie completă a sistemului de animație din joc. Mișcările de bază, cum ar fi mersul, întoarcerile și postura, au fost recreate, în timp ce modelele de jucători au acum o varietate mai mare, cu o atenție acordată felului în care kit-urile se potrivesc cu diferitele fizionomii. Conform acordurilor KONAMI cu echipele partenere, tatuajele vor fi recreate pentru jucători.

Cu renumitul gameplay și efectele vizuale îmbunătățite din toate punctele de vedere, PES 2018 oferă mai multe modalități cu care jucătorii să se bucure de experiența meciului. Opțiunile complete de 11-Vs-11 online și provocarea populara myClub, în care jucătorii construiesc o echipă de la zero, se alătură co-operative 2-Vs-2 și 3-Vs-3 cu suport pentru oaspeții locali. Mult doritul meci de „Random Selection” se întoarce cu tot noul conținut, în timp ce Master League implementează turneele de la începutul sezonului, un nou sistem de transfer și interviuri de pre-meci și o perspectivă asupra vestiarelor.

Succesul seriei PES ca și eSport a fost reflectat și cu PES LEAGUE integrată pe deplin în jocul principal. Cu 16 dintre cei mai mari jucători PES din lume, care se vor reuni înainte de finala Ligii Campionilor UEFA din iunie pentru a concura pentru un premiu de 200.000 $, PES 2018 va permite intrarea în competiția de anul viitor și vor adăuga modurile legate de PES LEAGUE în jurul myClub, meciurilor Online Co-Operative și Random Selection.

PES 2018 este un titlu care găsește seria pe culmile succesului”, a comentat Masami Saso, președintele Konami Digital Entertainment BV „Este un joc care se bazează pe fundamentele seriei îmbunătățite și a preluat cererile fanilor. Este, de asemenea, un joc orientat către viitor. Pe măsură ce eSport-urile continuă să se dezvolte ca o forță la nivel mondial, includerea PES 2018 într-un mod dedicat PES LEAGUE elimină orice barieră de intrare atât pentru fani, cât și pentru jucătorii noi. KONAMI se angajează să inoveze cu seria PES, iar PES 2018 ne oferă încredere și determinare să excelăm mai mult ca oricând”.

PES 2018 va fi lansat pentru PlayStation®4, Xbox One ™, PlayStation®3 și Xbox360 ™. Jocul va fi disponibil prin intermediul programului Steam într-o versiune care a suferit îmbunătățiri substanțiale în ceea ce privește estetica și conținutul, asigurând faptul că jocul se bucură de paritate cu formatele de gen actuale. Pre-comandă digitală FC Barcelona Special Edition pe PlayStation®4, Xbox One ™ sau Steam acum și să primești conținut la lansare – inclusiv 1000 de monede myClub și 5 agenți myClub – garantând un jucător UEFA Champions League de top, precum și un top Club și jucător LEGEND de la FC Barcelona, ​​vor fi adăugați la echipei dvs.!

Pentru mai multe informații, vizitați: https://www.konami.com/wepes/2018/

Pentru a vedea noul teaser trailer, vizitați:

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte