Santa Monica Studios, unul dintre cei mai mari dezvoltatori Sony, lucrează la „Următorul GIGANT pentru PlayStation4”

Dezvoltatorul lui God of War este în prezent în procesul de angajare de aproape 50 de alți dezvoltatori în diferite poziții pentru joc. El este în căutare de a umple pozițiile pentru: programator senior, designer de joc asociat, artiști seniori mediu și multe altele, cât mai curând posibil.

Anunțul a fost făcut pe pagina de twitter a studioului.

 

Următorul joc mare ar putea însemna ceva cu adevărat. Acesta poate fi o versiune remasterizată a trilogiei God of War pentru PlayStation 4. O continuare directă a God of War 3 făcut în mod exclusiv pentru PS4 sau poate ceva cu totul nou?

Voi ține pumnii strânși până Santa Monica Studios sau Sony vor face mai departe un anunț cu privire la viitorul joc. Să sperăm că vor exista mai multe detalii cu privire la acest eveniment la E3 din luna iunie a acestui an.

God

SCE Santa Monica Studio, cunoscut sub numele de Sony Santa Monica, este un dezvoltator american de jocuri video și face parte din SCE Worldwide Studios, care este deținut de Sony Computer Entertainment. Are sediul în Santa Monica, California, și a fost înființat în 1999. Acesta a dezvoltat motorul de joc Kinetica, care a fost folosit pentru prima dată în Kinetica și mai târziu, în God of War și God of War II.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte