Prototype 2 - Review
Poveste8.5
Gameplay6
Grafica8
Sunet8.5
7.8Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Dupa primul joc la seriei in care Alex Mercer era pentru noi baiatul bun si toata lumea avea ceva cu el fara nici un motiv, in al doilea joc, Mercer devine acel „De ce traiesc in lumea asta? Hai sa o distrug.”.  Astfel, James Heller, un sergent abia venit din Afganistan, afla ca Mercer l-a lasat fara familile.  Heller il urmareste pe ucigasul infectat, dar din nefericire, lucrurile se intorc imptriva lui, Heller sfarsind cu virusul si cu mai multa pofta de razbunare.

James ia virusul in primire, iar armata Blackwatch, cei care vor sa distruga virusul, il gasesc, il ingrijesc pana se trezeste, apoi si-o iau pe cocoasa din cauza asta. Dupa ce evadeaza din celula Blackwatch urmarirea intre cei doi „zei” ai New York-ului incepe, si nimeni nu ii poate opri.

Heller isi da seama ca daca falfaie din maini de 3 ori, distruge un bloc, 10 masini si omoara 15 civili, iar de aici incepe distractia.

prototype 2

Puterile primite sunt asemanatoare cu cele din jocul anterior. Prima data vai omora un mini-boss care iti da prima arma: Ghearele. Pe cat inaitezi in joc, cu atat mai multe evolutii vor fi deblocate. Armele tale vor deveni din ce in ce mai mari si mai puternice. Sabia care va deveni mai mare ca tine, pumnii cu care poti strivi un tanc, bicurile care parca sunt panzele lui spider-man si multe altele.

De asemenea exista un sistem de evolutii „interne”: Daca o faci pe aia, il omori pe ala si vi inapoi intreg, o sa alergi mai repede, vei putea sa pilotezi un tanc sau faci un om o bomba bionica, aceasta fiind singura mecanica nou nouta, care nu are legatura cu ceva din jocul anterior.

De data asta jocul va pune accent mai mult pe stealth, Heller avand puterea de a consuma un om, apoi transformandu-se in el, cu tot cu amintiri, costum sau sex.Si sistemul de urmarire este imbunatatit. De acum tintele isi vor dezvalui locatia si de la 5 km.

prototype biobomb

Un subiet putin amuzant dar in acelasi timp trist sunt misiunile. Ai de ales intre cele primare si cele secundare, singura diferenta este ce cele primare inainteaza campania. Majoritatea misiunilor vor fi gen: Cauta-l pe Eugen, rupe-i capul si consuma-l, aplatizeaza o baza miliatara sau de-a vati ascunselea cu oamenii de stiinta. Singurele misiuni pasnisce sunt cautarea un cutiute negre cu informatii.

Grafica nu este prea diferita de jocul anterior, singura schimabre poate ca este ceata care apare cand sari foarte sus si acopera campul vizual din departare. In rest nimic nu e prea schimbat.

Sunetul este destul de bun. Actorii vocali si-au facut treaba bine, dar totusi au cam exagerat cu injuraturile.

 

In concluzie, Prototype 2 este un joc care merita jucat mai mult de plictiseala sau daca ai chef sa distrugi un oras intreg in 2 timpi si 3 miscari.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte