Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Psychonauts 2 este amânat, din nou. Continuarea după primul titlu al Double Fine Productions din 2005 este așteptat să apară în 2020, spune șeful studioului, Tim Schafer. Aceasta constituie a doua amânare a lansării jocului. Fiind anunțat în 2015 pentru 2018, era așteptat să fie disponibil de anul acesta.

Studioul a avut parte de multe schimbări și el în ultimul an. Pentru început, Microsoft a cumpărat Double Fine Productions și drepturile de publicație pentru Pyschonauts 2 de la publisherul original, Starbreeze, care a falimentat. Pyschonauts 2 încă este garantat să apară pe platformele promise de Double Fine: PlayStation 4, Xbox One și PC.

„Știm că e întotdeauna dezamăgitor să fiți nevoit să așteptați mai mult, dar mai știm că sunteți un grup incredibil și încurajator, care, la fel ca noi dorește ca jocul să fie cât mai bun posibil”, spun Double Fine.

Unii investitori au fost supărați de această veste. „Sunt profund dezamăgit de procesul comercial în care Pyschonauts 2 s-a transformat”, spune investitorul zikadenwanderun. „După părerea mea, banii primiți din finanțările publicului a fost folosit pentru pupat funduri la convenții și acum pentru vânzări de dulciuri la publisheri. Doresc să susțin jocul, nu ego-ul vostru”.

Pyschonauts 2 a fost inițiat programat pentru lansare între lunile iulie și septembrie din 2018, dar în 2017 Double Fine le-a spus investitorilor că dezvoltatorii aveau nevoie de mai mult timp pentru a termina jocul.

Pyschonauts 2 a fost anunțat la The Game Awards 2015 și a fost urmat de finanțare în ianuarie 2016, strângând 3,829,024$ în contribuții de la investitori.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte